seymos Ysveannesi boyu kaç cm? Bana da geçen hafta 32+5de 2200gr dedi boyunu sordum 45cm dedi. Bir hafta da önde gidiyor dedi. Fazla protein ağırlıklı besleniyorum galiba ondan. Sağlıklıysa tombik doğmasının sakıncası yok bence yapıyla alakalı bu.
Nigarmeylin Obsesifk iinsallaahhh.41sm boyu vardi simdiden)doktor uzun olucak bu kiz dedi)hadi insallah
seymos Ysveannesi birde her ultrason makinesi farklı ölçüyor galiba. Ben güvenemiyorum açıkçası. Sizin bebekte uzunmuş birkaç cm bu yüzden 100-200gr fazla olması normal değil mı?
Beyza5535 Ysveannesi tatlım biz 34 haftalıkken 2850 dedi dedim kilosu normal mi haftasına göre normal hiç bir sıkıntı yok dedi doktor eğer bi sorun görseydi söylerdi zaten sana içini ferah tut
Bgmbgm Ysveannesi benimde 33+1 ,de gittim dün doktora ultrason kağıdında 2600 kusurlu yazıyı doktor bana hemen hemen 2500 kilo dedi
Bgmbgm Minikfasulye benim ilk oğlumda oleydim erken doğdu 37 de 3300 sorun olmadı haftasını tamamlanmadığı için
Minikfasulye Bgmbgm canim ben seker hastasym bebegin cigerleri gec gelisiyomus o yuzden 38 icine kadar durmalymis karnmda ondan korkuyom yoksa kilosu boyu umrmda degl saglikli olsnda 😘
Hasretkzltprk Ysveannesi Ysveannesi Canım benim de 32+ 2 haftalık aynıyız.Bugün gittim doktora 2.335 gram benim bebeğim yani seninkinden daha kilolu.Biz hamişler fazla kafaya takıyoruz nasıl nasıl olacak diye başkasınınki nasıl diye.😄 Doktorum herşey yolunda sağlıklı dedi çok şükür bunlar sorun değil 🤗😊