Charlotte Ben de bugün yaptırdım, tamamen aç karnına gitmiştim bilerek, evet hafif bir bulantı oluyor ama abartılacak dayanılmayacak bir şey değil büyütmeyin gözünüzde😊
Mercimek-tanesi Cansum1 tabi gecen haftada tetanozumu yaptirdim ayin 10undada ecxaneden glukozumu alip orda yaptiricam. Hastanelerde ucret aliniyor diye biliyorum
Sanemiko ebruaren çok az birşeyler atıştır, çok aç olma dedi benim doktorumda. O şekilde yapıldı yani şeker yüklemem ☺
ebruaren Mercimek-tanesi aile hekımlıgı oyle bır yonlendırme yapmadı gelın yapalım dıye.hatta ordakı dr bana yukleme yapabılecegım bır hastane onerdı ☹
Mercimek-tanesi ebruaren aa olur mu oyle sey ya bagli oldugum doktorun yardimci ebesi dedi banada .her hafta giderim kalp atisini dinliyoruz tansiyonumu olcuyo ebe. Sira bile almiyorum ilac yazdirirken.
Cansum1 ebruaren bana sağlık ocağı uzak zaten zamanım YÖK mecbur özelde yaptırıcam kendi muane olduğum hastane de zaten ucuk bir fiyat değil
ebruaren Mercimek-tanesi ne guzel benımkılerde ıs yok ztn ne arıyor ne ılgılenıyorlar.herkesten sızın dedıgınız gıbı sehler duyuyorum bunlar açık açık miskinler