ebruaren Arkadaşlar var mı boyle deneyımı olan? Benım doktorum bana 50lik yuklemeyı hafıf kahvaltıdan 3-4 saat sonra yaptırmamı soyledı.🙄
Mercimek-tanesi ebruaren banada 50 lik yapılacak gece 11 12 den sonra birsey yemiycem sabah 10 da saglik ocaginda olucam. Kahvalti falan yapma dedi sadece su icebilirsin dedi
Ebruzey ebruaren Adaşım doktorun şekeri düşmüş bence sana öyle söylerken☺Söylemler çok emin değilim 2 mi 3 mü diye ama bildiğim kadarıyla 2 kez kan alınıyor ilkinde aç sonra tokluk kan alınarak yapılıyor,bende düşünme aşamasındayım yapıp yapmamakta
gunaynur ebruaren benimki tamamen aç yaptırdı çünkü yüklemeden önce açlık şekerine de bakılıyor, hafifte olsa bir şeyler yemek tam doğru sonuç vermez gibi geliyor bana..
Zemuda ebruaren bana da hafif tok gel dediler. Çünkü aç karnına iken içilen içecek daha çok mide bulantısı yapıp istifraya neden oluyormuş. O zaman da test iptal oluyor
ebruaren Ebruzey araştırdım canım var oyle yukleme.yapanlar varsa aramızda fıkır verse cok ıyı olur ben de senın gıbı dusunmedeyım
Dyg ebruaren bende aç gittim bilmediğimden ama hafif bi kahvaltı sadce mide bulantısı olmasın diye yapılabileceğini söylediler ama net sonuç tabiki aç olarak çıkıyormuş yüklemeden önce idrar verdim sonra yükleme yapıldı bi saat bekledim kan verdim
Zeykem YAni bende cok düşüncelerdeyim bu yüzden 🤔 aç karnına benım test ıptal olucak kesın ıstıfra ederm ben bıde şekerden nefret edıyorum ne yapıcam :-(
Zemuda ebruaren 50 gr da şeker çıktı. Bugün 100 gr la içtim. Mide bulantısı yaptı ama hemşire dinlenmemi sağladı 1 saat felan. Çok şükür bu sefer temiz çıktı sonuçlar🙏😇
NNeslihaNN ebruaren abartılacak birşey yok elmalı gazoz gibi birşey içirdiler bir saat yemeden durdum su daha içme dediler sonra kan aldılar
Adabahar ebruaren ben aç karnına gidilceğini bilmiyodum sabah 9 da kahvaltımı yaptım öğleden sonra 2 de de tahlilimi yaptı de 50gr benimde açsın 5 saat geçti bişe olmaz dedi