Age buseyusuf27 8 haftalıkken gördük. Bna kese boş alalım keseyi dedi. Ben de bu daha gitmedim 5. Haftadan sonra. 8. Hafta tekrar gittim. Keseyi de bebeğimi de gördüm. Acele etme
Ezgi4147 Minik-mucizem123 peki benim yolk kesemi bir doktor gördü bir doktor göremedi sata göre 8 ultrasona göre 6 haftalığım boş olabilir mi
Minik-mucizem123 Ezgi4147 geç döllenme de olabilir canım. Ayrıca 2 hafta önde ya da geride olduğunda doktorlar bi problem görmüyor. Kan değerinde artış varsa problem etme. Belli Ki doktor seni çok endişelendirmiş ya sen içini ferah tut bu süreçte. Biri görmüş hem yolk kesesini. Bence daha çok erken. Benim kan değerim 8000 küsürdü ilk öğrendiğimde buna rağmen bebek görünmedi sonra göründü
mavisimm buseyusuf27 Canim ben 5 haftalikken gitmistim doktorum vajinal ultrasonla bakti 4+3 gunluk demisti. Haftaya gel bebegi gorelim dedi. Gittigimde normal ultrasonla bakti bebegi goremedik, ama yolk kesesi gorunuyordu bizde. Doktorum bos gebelik degil ondan eminim. Haftaya bidaha gel bebegi gorelim dedi. Yine gittigimde hem bebegi hemde kalp atisini gorduk.
buseyusuf27 Aysegulum27_ antepde degılım edirne deyım 2gün önce antepdeydım esımın aılesı orda üniversite hastanesine gıttım sahınbey üniversite hastanesi kadın dogum doktorları güzel cok ılgılenıyolar
Skmlyz buseyusuf27 benim de aynı şekildeydi. Ama sonra göründü. Hatta benimki teorik olarak 7,5 haftada göründü, kesenin durumu düzgün olduğu için doktor bekleyelim geç döllenme olmuştur dedi. Allahtan umut kesilmez, herşey gönlünüzce olsun…
buseyusuf27 Mervenur_kcbs ınsallah tesekkür ederim rabbım saglıklı kucagınıza almayı nasıp etsın ıns tüm annelerin 🤲🏻
brcakyll buseyusuf27 canım benim bu ikinci gebeliğim kesem benimde boştu ilk zamanlar bunun belli bı zamanı var kürtaj için 10/12 haftaya kadar doktor bekliyormuş doktora göre de değişebilir tabi. Ben 9 haftaya kadar her hafta kontrole gittim dolmamıştı bir sonra ki hafta da dolmazsa kürtaj demişti doktor ama çok şükür hem kendisini hem de kalp atışını duyduk şuan 31 haftalığım herhangi bi sorunumuz yok çok şükür benden söylemesi kanaman olmadığı için hayati tehlikende yoksa bekle derim çünkü bazı doktorlar hemen kürtaj diyo ben üç doktora gittim o yüzden bir tanesi 6 haftalıkken kürtaj demişti. İnşallah seninki de dolar sağlıklı bı sekilde olur 🤲
Berfin_kycn buseyusuf27 korkma 1-2 haftaya görürsün sen 1 hafta sonra git görmezse 1 hafta daha bekler toplam 2 hafta bekle 8-9 da anca görürüsn
ozlem_sngl buseyusuf27 valla dediği gibi cnm bir haftaya belli olur bazen geç döllenme oluyoya bende yaşadım boş gebelik önce de 7 haftalıkken artık gözükmedi keseyi aldılar allahtan geliyo herşey
buseyusuf27 ozlem_sngl aynen öyle bekleyecegım zaten hemen gıdıp aldırmam bebegımı kontrol altında olcam bakalım deger yukselır ınsallah bı aksılık olmaz 😒