Defne06 buseyusuf27 erken geç yerleşme olur kimi 5 haftada dinler kalp atışını kimi 9-10 acele etme bekle ben oğlumu 6 haftada dinledim kızımı 8 haftada hatta 2-3 yere git özellikle özel hastane cihazları yeni oluyor tam emin ol öyle
Minik-mucizem123 buseyusuf27 mide bulantısı kişiden kişiye değişir canım. Bide tavsiyem internetten hiç bişe okuma. Kan değerin en güzel sonucu verir ama zaten suan bebeğin görünmesi için erken daha. Kesen düzgünse endişe etme. Yolk kesesi de oluşmuşsa hele hiç endişe etme. Doktor seni boş yere suan panikletmiş. Amin kuzum tabi rabbim kimseye yaşatmasın 😣
Ezgi4147 Minik-mucizem123 peki benim yolk kesemi bir doktor gördü bir doktor göremedi sata göre 8 ultrasona göre 6 haftalığım boş olabilir mi
derindemir buseyusuf27 9 haftada zorunlu kürtaj olduğumda karnımdan baktıklarında bebeği hala göremiyorlardı.alttanda baktır mutlaka.benim bebeğim ancak öyle görülebiliyordu
ozgeyns Btyas34 senin durumun aynısı bende var biri bos biri dolu cok üzüldüm bos olan için 8 haftalığım ben sen canım
Kubrafevzioglu buseyusuf27 valla aynısını bana söylediler tekrar gittik 7+5 te görüldü hiç sıkıntı yapma kendine 🙏☺️
Csnsu buseyusuf27 5 hftda kese seklim bozktu hemde cok kötü bı hfta yt klkms progestan kullan düşeblrde demişti wc hrıcı klkmdım 8 de klp atşlrınınduymştuk bol dua et bol su iç ve dinlen canım hyrlısı olsun sağlıklı bi gblk olur işh
buseyldz35 buseyusuf27 benimde 6. Haftada boştu ama yolk kesesi görülmüştü bebeği 8. Haftamda hem gördüm hem kalp atışını duydum 🤗
lilayda buseyusuf27 canim korkma bana da bos gebelik dediler. Kese boştu bir hafta sonra bebek gözüktü kenara saklanmış su an 33 haftaligiz. Icini ferah tut oluyor böyle seyler canini sıkma
cocukgelisimcielmas buseyusuf27 bence başka doktora daha git bende böyle şeyler yaşadım dış gebelik diyen oldu alıcaz Diyen oldu kürtaj yaparız kanaman oluesa korkma diyen oldu .. bi gittim ki kalp atışını duydum Çok şükür doktorlara kalsa kanamayla düşücekti belkide yavrum.. sadece dua et ya mubdi zikrini çek..
Bsrcydbs Bende 6+2 de gittim kese var ama boş olabilir dedi on gün sonra gel bakalım dedi çok üzülmüştüm ama gidince gördük şu an 23 haftalık olduk sakın üzme kendini görürsün geç döllenmedir bana da öyle demişti doktor
Miniminikuss buseyusuf27 kuzum cok normal 7ncı haftaya geldınmı kalp atısını bıle duyarsın cok kasma kndını. Bnmde o haftalarda kese bostu cok evham yapıp delı gbı agladıgımı bilirim ıcın rahat olsun allahın ıznıyle goreceksın bak bebısını
cocukgelisimcielmas Defne06 peki sonra düşük falan oldu mu ? Ben kalbini duydum ama kanamam oldu o gün
Defne06 cocukgelisimcielmas boş gebelikte. Kürtaj oldum düşmedi ama Sonraki gebeliğim de kanama oldu düşmedi Protestan kullandım 2 ay ve şuan kızım 5 aylık ❣️