Nikonihan Ummuhansobaci nasıl oldunuz acaba ? Ben de 22. Haftamdayım 2-3 gündür ara sıra baş dönmesi yaşıyorum midem de bulanıyor ama kusma olmadı şükür.. umarım geçer geçmezse aile hekimine gideceğim ve kendi doktorumu arayacağım 😢
Ummuhansobaci Nikonihan kusura bakmayın yeni gördüm mide bulantısı için ilaç verdi şuan iyiyim elhamdülillah sizde iyisinizdir inşaallah
Nikonihan Ummuhansobaci benim mide bulantılarım geçti 3 gün sürdü şükür, sonra birkaç gün normale döndüm.. Bu aralar baş dönmelerim devam ediyor, günde 4-5 kez kısa süreli olabiliyor.. hiç olmamıştı bende, can sıkıcı maalesef inşallah geçer 😕
Ummuhansobaci Nikonihan insaallah hamilelikte bir gün iyiyiz diğer gün rahatsızlık yasiyabiliyoruz Allah kolaylık versin
Yakamoxz55 Ben 4 ay kustum canım su bile içemedim sürekli acilde serum felan geçiştirdim.tavsiyem bu süreçte gitme hastaneye.Kontrole gittim doktor prilam Dr. Verdi onunla resmen yiyip içebildim.kimisi daha az sürüyor 3 aydan sonra düzelirsin doktoruna danış ilaç verir ✋🏻
Ummuhansobaci Yakamoxz55 banada aynı ilaçtan verdi mecbur kalmadıkça acil bir şey olmadıkça gitmemeye çalışıyorum ama bazen gitmek zorunda kalınıyor Allah yar ve yardımcımız olsun
Selin3561 Kızlar bende 21. Haftam dayım bas dönmesi bas agrısı yasıyorum inanılmaz parol ıcıyorum o bile uzun sureli kesmiyor doktorum aradım gece bol su iç dedı varmı yasayan bu haftalarda?
Bulantii Ummuhansobaci canım eğer çok bulantın oluyosa mide ağrısı yapıyor sürekli kustuğun için. Bana doktorum mide koruyucu verdi acilse serumu yedim hiç fayda etmedi eczaneye gitmişti eşim koruyucu almak için parol vermiş eczacı. 1 tane içsin sonra devam ederse koruyucuyu içsin demiş. Ben parolla kurtuldum ama ben hap içemiyorum o yüzden iurubunu almış eşim. Hani ilaç söylemek istemiyorum ama eğer çok kötüyseniz deneyebilirsiniz o ağrı devam ettikçe kusuyosunuz çünkü ben 2 gün o halde kustum ağrım geçmediği için.
Ummuhansobaci Bulantii evet aynen o şekilde bir hafta hiç bir şey yiyip içemedim kusmaktan doktorum mide koruyucu lansor surup gaviscon birde bulanti icin prilam verdi iyi geldi elhamdulillah
Bulantii Ummuhansobaci evet muhtemelen o yüzden dokunmamış ben onu içtiktwn sonra hastanelik oldum çünkü bi an önce geçer inşallah iştahımız açılır kilo filan alırız ay çok kilo aldık napmamız lazım filan diye yazarız buraya bu seferde ☺️
Beyzaguntas123 Ummuhansobaci dayanacaksın yapacak bişey yok ben ) ay kustum hastane de yattım kaç kez bayıldım
Ummuhansobaci Beyzaguntas123 hamilelik bazen zor geçebiliyor dayanamadigimiz anlarda olabiliyor Allah yar ve yardımcımız olsun bu zamanlarda hastaneye gitmek de risk rabbim kolaylık versin bütün hamilelerimize.