pnrylcn Bende 20 haftalik hamileyim ama daha hic belli degil. Gorenler hamile oldugumu anlamiyor. Hala pantolonlarimi giyiyorum hic kiloda almadim
AyeGlKarabulut ben 13 haftalığım karnın var diyorlar ama bana kalırsa yok çünkü ben kilolu gebe kaldım korse felan da takmıyordum ama millet çıktı diyor
HlyaSinanAk Naz_izmir vucut yapisindan dolayi degisir kilolu olup olmamakla degisir ic karnin genis olup olmamasiyla degisir insandan insana fark eder yani canim🤗 bugun 23+0 olduk insanlar kilomu bebekmi diye karistiriyordu yeni farkediliyo hamile oldugum 😉
RmeysaAkba Naz_izmir valla 9 haftalığız ve karnım çıktı zaten dış karınlıyım az fazla yesem karnım şişiyodu Buda öyle oldu dar giymedikçe belli olmuyo ama erken geliyo banada
Derya5542 30 haftalık oldum hala daha karnım yok 😂😂 otobüslerde yer bile vermiyo kimse 😏 benimde ic karnim genis ondan galiba bebeğimin kilosu gayet iyi önemli olan da o zaten sağlıklı olsun da 😇😇
Heather Naz_izmir 17-18 gibi birazcık çıktı belli olmuyordu badi giymeden. 20 de birden fırladı 😁 hatta eşim dedi birden kocaman oldu karnın diye🤣 şimdi iştahımla beraber hergün biraz daha büyüyor. 22+3 üz. Ama bazı bünyelerde daha erkende çıkabiliyor.