Asrinbaby Naz_izmir belli olmaz cnm ama genelde 14 te çıkmaz benim 20. Hafta bitti öyle çıktı su an 23 haftadayım bilmeyen sasiriyo nasil hamilesin sen diye 😁
Sisi Naz_izmir bende 14. Haftaya girdim hic yok 🙄 kimisine bakiyorum kocaman gobekleri var bu haftada
Kibarbaby Naz_izmir şuan 13 haftalığım karnımda sağa sola dönemiyorum maşallah öyle çok var canım zayıf olduğum iöin böyle çabuk kendini fark ettirdi sanırım
Naz_izmir Herkesin degisiyor demek benim arkadasimda 17 haftalik cok belli gorenler bana diyor hic belli olmuyo hamile oldugun kafaya taktim bende niye sismiyor diye😁
SevdaOsman Sisi doktoruna sorsan bile aynı şeyi der iç karın geniştir öyle olunca çatlaklık az oluyomuuş ne güzeeel ☹
Naz_izmir Biraz belirgin ama cok degil belki normaldir bana oyle geliyodur 😊 baskalarina bakinca sanki cok cikmis gibi ondan korktm bende
Fatmafatma Naz_izmir benimki 20 haftalikken ciplakken belirgindi ama simdi 24 haftaligim kiyafetli olarak da belirgin oldu hizla buyuyorz cok sukur
Emine63 Naz_izmir 18 haftalık hamileyim bende ama daha çıkmadı 😂😂 her gece karnımın şiştiğini göryorum rüyalarımda sabah kalktığımda hiç bir şey olmaması üzüyor 😂😂
Tugceulusoy Naz_izmir 17 haftalığız hiç kilo almadım o yüzden dar giyinmeyince belli olmuyor hani senin karnın diyorlar 😂
Deryadeniz Herkesin farklı galiba, benim 20. Haftada belli olmaya başladı ama arkadaşlarımın 11-12. Haftalarda bile belli oluyordu. Kişiye göre değişiyor sanırsam
Kekmez Naz_izmir kardeşim boşver karnı napacaksın çorap giyemiyorsun ayak tırnaklarını kesemiyorsun gerek yok bence bebeğin sağlıklı olsun karna gerek yok