Hazalozan Goncaelif huriye ebe banada aynısını dedi ama orda çalışan bi arkadasımız var şehir hastanesine değil dogum icin igne vurdurmaya bile gidilmez suan her yerde hasta kaynıyo doktorlarn hepsini bölümlernden cekip birer uzman bıraktılar dedi bende cok istiyodum aehir hastanesini ama virüs durumunu riske atmayın bence
Birelifannesi Hazalozan bizim bi tandgmz dogum yaptı 2-3gun once bombostu koridorlar diyormus 3tane gebe dogum yaptık sadece demis gayet memnunmus neye inancagımızı sasırdık gercekten ☹️
Goncaelif Hazalozan canım brnce arkadaşın sadce seni korkutmak istemiş herkese sordum hastanede ki hayır yok dedi
Cansu_eraslan Hazalozan neye inanacagimi sasirdim kesin bilgi oldugunu bilsem gitmeyecegim madem boyle bi durum var huriye hemsire niye yok diyo 🤦♂️😱 allah hepimizin yardimcisi olsun
Fato01 kubra03 mrb evet bende dün ordaydım 9 nisanda da benim doğum var inşallah benden de istediler çorap antiembolik çorap varis çorabı değil dedi bana da.
kubra03 Fato01 İzlemimi yapan Sağlık ocağında ki hemşireyi arayıp sordum oda anesteziden sonra kan pıhtılaşması olmasın diye istemişlerdir dedi kan değerlerinde bişey gördülerse o yüzden gerek duymuşlardır al götür yanında dedi
Hazalozan Birelifannesi bilmiyorm bende deli gibi arastırıyorm bi haftadr ama sürekli burda dogum yap diyen orda calısan biri bi anda özele git gelme diyince de tedirgin oluyo insan
Hazalozan Goncaelif arkadasım deli değil neden beni korkutup bi sürü para harcamamı istesn ki sadece benm ve bebegmin riske girmesini istemedigi icin. Telefonundaki fotoğraflardan hastanenin durumu gözüküyo.. inş yoktu öyle bişey ama boyle yani
Birelifannesi Goncaelif kendimizi korkutmayalım öyleyse😌allah büyüktür saglıklı doğumlarımız olsun insallah
kubra03 Baharbal Benim randevum vardı necati beye gecede bakmıştım duruyodu randevum sabah 10 buçukta msj gelmiş randevunuz iptal edilmiştir diye çok uzak mesafe olduğu içinde gitmedim doğuma gideceğim inşaallah
kubra03 Baharbal Hemşireyle konuştumda kan değerlerinden dolayı istemişlerdir al götür dedi anestezi uyguladıktan sonra kan pıhtılaşmasını önlemek için falanmış
Suleyigit Ben normalde ankara eğitim araştırmaya gidiyodum orasi korona için kapatılmış diye duydum oyüzden şehir hastanesine gitmeyi düşünüyodum gitmeyimmi yani herkes çok memnun kalmışti ya nasıl refakatçi alınmaz varmı böyle bi saçmalık 😳😔
Hazalozan Cansu_eraslan sanırım panik yaratmamak adına illa ki gerekli tedbirler alınmıştır ama yinede insan korkuyo ben kursa katıldım hastane cok icime sindi ama orda dogum düsünmüyorum suan
Fato01 kubra03 anladım canım yarın son kontrolüm var yinede soracağım gereklimi diye çok önemli değilse almayacağım tek kullanımlık birşeymiş zaten
Baharbal kubra03 bende doğuma orayı istiyordum ama yorumlar çok kafamı karıştırıyor benim doğumum temmuzda o zamana kadar ne olur bilmiyorum
Cansu_eraslan Hazalozan benim kursumda yarim kaldi virusten dolayi. Ben bastan beri hastame ozel gibi niye ozele gideyim diye gitmedim simdide basta verecegim ucreti sadece doguma istiyolar. Ozel bi doktor buldm hastanede sad3ce kadin dogum pandemi filan degil. Eger ozele karar verirsem sadece bir gun icin 6bin vercem.
Birelifannesi Hazalozan bizden hamilelik basında6 milyr istediler paket fiyattı cok gelmisti. Suan sadece doguma istiyorlar aynı parayı. Sonucta sehir hastanesi vaka varsa bile düzenli dezenfekte ediliyordur özelde ne kdr güvende olacagımızı nerden bilecegiz ki? İşimiz allaha kalmıs sonumuz hayr olsun insallah. Ölüm herkese hak bir sekilde ölüm var tabiki böylesini rabbim nasip etmesin ama karamsarlıga düsmeyelim ben kendi adıma böyle düşünüyorum takdir allahtan
Hazalozan Cansu_eraslan aynen suda dogum bölümlerini falan gezince kursta özelden daha güzel ne gerek var demiştim senin gibi canım ama kısmet olmadı ben takibimi tıp merkeznde yapıodum dogumada para vercem şimdi ama en saglıklısı bu olcaksa yapck bişe yok🙏🏻
Hazalozan Birelifannesi evet fiyatlar cok ucuk ama suan devlet hastaneleri yeterli sayıda oldugu icin özellerde cok fazla hasta yok. Ölüm gelcekse her türlü gelir değiştiremeyiz ama biraz tedbir biraz ic rahatlıgı sanırm 3500 4000 e yapan yerler de var