kubra03 Htn_kbdy Antiembolik çorabı diye bi çorap varis çorabı mı oluyomuş bu ne gerek varmış ki ilk doğumumda istememişlerdi böyle bişey
Hazalozan Halimeege kaç haftalıksın sen canım 8 muaneye yetişir miyim bilmiyorum ama 😊 refakatci yada es alıyolar mı orda iceri
kubra03 Htn_kbdy Hayır öyle birşeyim yok şikayetimde yok varisle ilgili hiç birşeyde sormadılar bile bana
kubra03 Htn_kbdy bende anlamadım o zaman gerek yok almaya dmi boş yere orda sezeryan doğum yapan herkesten istediler mi acaba bugün ki randevumu da iptal etmişler soracaktım doktora gitseydim
Htn_kbdy kubra03 hmm internette bakınca böyle yazıyor ANTİ EMBOLİ ÇORAPLARI Antiemboli çoraplar , ameliyat sonrası bacaklarda emboli oluşumunu engelemeye yönelik düşük basınçlı çoraplardır.
kubra03 Htn_kbdy emboli , Akciğer atardamarların ani tıkanması demekmiş demek ki öyle bi risk olmasın diye giydiriyorlar yeni duyuyorum alırım artık napalım teşekkür ederim sağolun 😊
Goncaelif Dilantpz canım şimdi Huriye hemşireyi aradım öyle bişey yok canım dedi olsa zaten büyük bi duyru yaparız dedi boşana telaş yapmayın dedi
Birelifannesi Goncaelif kesin degilmi virüs felan yok kadın dogum bolumunde cunki bugun yarın dogum yapıcam cok endiseleniyorum
Hazalozan Goncaelif huriye ebe banada aynısını dedi ama orda çalışan bi arkadasımız var şehir hastanesine değil dogum icin igne vurdurmaya bile gidilmez suan her yerde hasta kaynıyo doktorlarn hepsini bölümlernden cekip birer uzman bıraktılar dedi bende cok istiyodum aehir hastanesini ama virüs durumunu riske atmayın bence
kubra03 Mutlu2005- Doktor dedi eczaneden Antiembolik çorap alacaksın yanında getireceksin hemşireler sana doğumdan sonra giydirecekler dedi bende anlamadım