gamzenejat35 Meraba kızlar 14 nisanda randevum var 12 haftalık olucam sizce cinsiyet ögrenirmiyiz belçikada yaşıyorum türkiyede erkenden söyleyenler var burda nasıl bilmiyorum sizler kaçıncı haftada öğrendiniz 🌸
Aygul01 gamzenejat35 en sağlıklısı 16 hafta gibi öğrenmek o zaman emin oluyorsun. 12 haftada cinsel organ hemen hemen gelişmeye başladığı icin kendini belli eder ama sadece tahminden ibaret olur. Ve çoğu zamanlarda yanılmalar olabiliyor. Ben mesela 16.3 öğrendim ve eminiz. Öbür türlü emin olana kadar tereddüt ediyorsun ☺️ Hollanda’da 20 haftadan önce söylemiyorlar bile sanırım Belçika’da öyle olsa gerek
Nazyun gamzenejat35 11. Haftada söyledi erkek diye detaylı da kız dedi kızım oldu bu hamileligiimdede iyice belirginleşsin öyle dedim 17. Haftamda ögrendim erken ögrenmenin Bi faydası yok detaylı da kesin oluyor.
Ruyaninprensi gamzenejat35 12 de ogrendim erkek dedi tarama sonuclarim icin tekrar gidecem 2 hafta sonra tekrar baktırcam
kzmglnuray Bende 12 de öğrendim erkek dedi kesin bi şekilde ama ondan sonra hiç gitmedim virüsten dolayı 2 hafta sonra falan yine giderim inşallah değişmez 🙏🏻
gamzenejat35 Aygul01 bilmiyorum canım görümcem de burda yaşıyor onada 12. Haftada söylemisler aynı kalmıs cinsiyeti insallah bana net bisey söylemeseler kimseye söylemem netleşene kadar somradan değişince üzülür insan
gamzenejat35 Nazyun anladım canm bende öyle yapayım doktor benzetse bile netleşene kadar birşey demem kümseye🥰
gamzenejat35 Twinksmom burda da bazı doktorlar tek tahminini söylüyorlamıs türkiyedekiker gibi yoksa dedigin gibi 17. Haftada söylüyorlarmış normalde 🥰
Aygul01 gamzenejat35 yanı o yüzden bence biraz daha bekle iyice netleşsin öyle öğren. Daha güzel olur sizin icin.
Ruyaninprensi gamzenejat35 😊bi oglum var kızımın olmasını çok istiyordum hayırlısı böyleymiş dmekki canim
Gizeem3535 gamzenejat35 bizde 12 de öğrendik ama yinede kesin dememişti 16 da kesinleşti ama cinsiyet değişmemişti kız dendiyse değişme ihtimali daha yüksek oluyormuş ama erkek dendiyse genelde kesin sonuç veriyormuş doktorum öyle demişti