Busra_koc Kızlar bugun ozele gıttom acile agır soguk algınlıgı atlatıyorum bana 1000 mg antibiyotik yazmıs bugun aldim ama asiri nefesim daralıyor burnumda tıkalıya ondanmı ilactanmı bilemedim 6 tıda almıstım sizce kusmalımıyım. Bu arada 21 haftalık gebeyim
Yildizim5 Busra_koc augmentin bende kullandım 2 kez çünkü enfeksiyon fazlaydı ilerlese daha tehlikeliydi doktorum izin verdi bunlar zaten hamileler için zararı olmayan antibiyotikler bol su iç bana iyi gelmişti hemen toparlamıştım sorun şu bu aralar geçirilen griplerde Zor atlatılıyor
Busbusvehashas Busra_koc antibiyotik kullanmanız gerekiyorsa bakteriyel bir durumsa mutlaka kullanmanız lazım. Ancak ilaç aldıktan sonra kendinizi iyi hissetmiyorsanız doktorunuzu aramakta fayda var. Arayamıyorsanız da nöbetçi eczaneye de danışılabilir. Ya da acilde başka bir doktora danışılabilir
Busbusvehashas Nuriay tabii ki yazılır. Üstelik pek çok antibiyotik var gebelikte kullanılan. Asıl kullanılmazsa anne ve bebek ciddi zarar görebilir.
Derin_Demir Busra_koc korkmayın aynı antibiyotiği ben kullandım. Doktorlar yazıyorsa bi bildikleri vardır.
Gaazell Busra_koc Bak bunu herkese veriyorlar. Bana da vermişti gebe olmadan önce diş ağrım var diye. Aşırı kötü bi ilaç yan etkisini gösterdi. Reçeteyi okuyun böyle bir şey yazıyorsa derhal acile gidin serum veriyorlar ilacı temizlemek ve sakinleşmeniz için. Tabi gebesiniz nasıl yaparlar bilemem ama bu ilaç ağır nasıl yazmışlar ya her bünye kaldırmaz
Busra_koc Yildizim5 hic sormayın hava degısımı polenler derken nefes alamıyorum yazdığınız İcin tesekkur ler uc gune gecer dedı ama geceleri uyuyamıyorum burnum tıkalı 😥
Yildizim5 Busra_koc bende öyleydim Boğaz acısı gitmişti ama yatağa yatınca hemen tıkanıyordum sabaha kadar uyuyamıyordum bal falanda yumuşatıyor bol ılık su iç . odayı yatmadan güzelce havalandır biran önce geçer inşallah ❤️
Nuriay Deletedmom138 ay kizlar Derin_Demir yok ya VAllahi ben gebelikte antibiyotik olmaz diye biliyordum zaten benim soylememlede iynesini vurmayacak deyildir bende kendisine doktoruna sormasini soyledim kotu birsey yazmadim ki asla kullanma filan yazmadim doktoruyla konusup sonra kullansın dedim
Derin_Demir Nuriay yanlış yönlendirmeyin insanları lütfen. Hamilelerin kullanabileceği antibiyotikler var. Ben kendi doktorumun yazmasıyla kullandım.
Derin_Demir Nuriay emin olun burdaki cevaplara göre hareket eden çok annemiz var. Genelde işlerine gelen cevapları kabul edip ona göre davranıyorlar onun için yazdım ben.
nursentlk Boğaz ağrısına elma sirkesi çok iyi geliyor. Ben öğretmenim sürekli konuşmaktan ara arş boğazlarım şişer ağırır. Akşam yatmadan seyreltilmiş elma sirkesiyle gargara yaparım ve biraz da içerim hemen iyileşir