Glcnemre Bizimkinin de on gün ileride gelişimi, doktoruma sorduk doğum zamanını etkiler mi bu durum diye etkilemez dedi.
gozdem06 ZeynepHamid bende 37 haftalığım bebek 2 hafta önde ama ultrasona göre değil son adet tarihine göre doğum belirleniyor cnm ben sordum doktoruma
ZeynepHamid gozdem06 çok sağ olun ben de onu merak ediyordum doktora sormak aklıma gelmiyor muayenede heyecandan
Nazliiiiii ZeynepHamid maşallah ben 29 haftalıkken 1900 gr du suan 31+1 iz şimdi kç blmıom şimdi kılosuylamı baglı oluo onde olması
yesilistann ZeynepHamid ben 3.doktora gitcem bakalım o ne diyecek 😅 hepsi çok farklı konuşuyor doğum zamanını hiç düşünmemiştim kontrolümde onu da sorayım, Rabbim yardımcımız olsun inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım 🤲🏻
ZeynepHamid yesilistann valla bu instagramdaki güler yüzlü çok tatlı her detayı anlatan doktorlar nerede ben bulamadım artık eşimle tartıştık bu yüzden doktor beğenmiyormuşum diye ben de artık 3.de kaldım 😊😊 hayırlısı olsun inşallah 😊
yesilistann ZeynepHamid benim gittiğim hastanede de öyle bi doktor var bazıları beğeniyor bazıları da instagram da göründüğü gibi değil diyor bakalım bende randevumu ona aldım bu kez 😅 benim eşim de bıkma noktasına geldi ama haklı olduğum konular var kendisi de biliyor o yüzden pek bi şey demiyor 😂
ZeynepHamid yesilistann yaa o da doğru göründükleri gibi olmayabiliyorlar demek ki… Artık ticari olmuş bazı şeyler. İşini iyi yapsın tecrübeli olsun artık önemli olan. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah tüm hamişlere ❤️
ZeynepHamid Nazliiiiii evet öyleymiş kilosundanmış galiba yorumlardan öyle anladım ben. Hayırlısıyla doğsun inşallah tombişlerimiz Allah nazardan korusun 😊
ZeynepHamid Nazliiiiii yok bu hafta gidicez inşallah bişey der artık 😊 16 Nisanda 40 hafta dolacak dedi sadece. Senin ne zaman 😊