Tstnptt Yenianne_ her yolu deniyoruz cnm bebişlerden hatıra çok da takmıyorum ama çok erken başladım ben 😊
Ayselayazegee06 Ayselayazegee06 evet iyi ben gayet memnunum pek kullanmadım ilk 2 ay kullandım çok catlagim da yok zaten rahatsız edici
Ayselayazegee06 Ayselayazegee06 allah sağ sağlım kucağınıza almayı nasip etsin bizimde oğlumuz olcak allahın izniyle
Ayselayazegee06 Ayselayazegee06 bende 12 haftalıkken öğrendim erkek dedi kordonu da olabilir dedi ama erkek görünüyor dedi şuan 16 haftaligiz 20. Haftada tekrar kontrolumuz var o zaman net gorcez bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Deletedmom264 Bahar4516 Mustela ve lierac 10.haftadan beri kullanıyorum ben gerekeni yapayım da sonra çatladı diye üzülmem en azından gerekli önlemi almayıp bekleyince illaki çatlıyorsunuz bari bundan sonra kullanın da inşallah çatlamaz.
Balyavrum58 Ben en başından beri dikkat ettim fito ve zeytinyaglı krem kullandım 37. Haftama kadar bişey yoktu bu son hafta çatladı şuanda da 38+4 yani dikkatte etseniz çatlıyor kızlar 🙄🤨
Deletedmom264 Balyavrum58 Çatlamayan insanları gözlerimle gördüm bence herkes çatlamıyor biraz önlem biraz genetik yapı meselesi çok kilo almamakla da ilgili.
Sekuhan Bahar4516 benim karnımın alt yardı çatladı farkettim hemen ve akşam sabah vazelin sürüyorum. Bolca ama.
TugceBahadir Bahar4516 çatlasan bile nemli tutmaya çalış öğrendiğimden beri lierac kullanıyorum 16 haftalığız henüz bişey yok ama çatlamaya meyilli bi ciltse yine çatlıyorsunuz
Deletedmom264 Balyavrum58 Aynen canım herşey tedbir eğer zaten yapıda çatlamak varsa çatlarsın ama kilo çok önemli hamilelikte doktorlar normal doğum İçin bile özellikle az kilo diyor