Bahar4516 Karnım catlamaya baskadı alttan :( hıc bısey kullanmadm 26haftalık hamıleym zeytınyagı suruyom ıkı gundur??
Alazla Bahar4516 çatlasa bile doğal bir şeyler sürmek istedigim icin aklima geldikce zeytinyagi süruyorum kimyasal baska hicbir sey uygulamadim karnima
Mlk-clk Bahar4516 ben 6.haftadan beri bebek yağı ve vazelin kullanıyorum su an 10 haftalık hamileyim 😊😊
Fatoserin Bahar4516 ben hamileliğimi öğrendiğimden belli dalin bebe yağı sürdüm 34+2 yim daha hiç çatlak oluşmadı 🙏🙏
Arasbaran Bahar4516 26 gunluk lohusayım ben dogum yaptım ve hamılelık suresınce hergun olmasada 2 gunde 1 aktardan alıp karıstırdıgım yagları sürdüm hıc çatlaksız gecırdım bu surecı. Badem kantaron çörekotu kakao ve bebe yagı karısımı
mervik21 öğrendiğim günden beri hindistan cevizi yağı sürüyorum çatlamaya başlamadan önce önünü alacaktın çatlamış artık keşke en baştan surseydin
Bernagkgz Ben lierac kullanıyorum 31. Haftaya giricem yarın çok şükür çatlak yok. Bebek yağıda kullanabileceğimi söyledi doktorum
Gmz3595 Bernagkgz Lierac çok duydum yaa herkes çok memnun bende hemen alıp baslıcam😊 doktorumuza danışmaya gerek var mı pekii??
Tstnptt Yenianne_ ben 10. Hafta kullanmaya başladım 17. Haftadayım kalçamda ve yanlarda var cnm herkesin vucut yapısına göre değişiyor galiba bide çatlayacaksan pek önüne geçilmiyor galibaa 🙈
Mrsozel Csnsu vazelin petrol içerdiği için doktorum önermedi. Onun yerine aktardan katı kakao yağı almanızı tavsiye ederim ben hala kullanıyorum çok şükür çatlamadı göbeğim
Ayselayazegee06 Ayselayazegee06 evet iyi ben gayet memnunum pek kullanmadım ilk 2 ay kullandım çok catlagim da yok zaten rahatsız edici
Csnsu Ayselayazegee06 12 yken %60 erkek dendi 15 te gittiğmde kız resmen dedi ben 20 yi bekleyip kesin bişi oğrenmeyı bekliyorm 😇
Ayselayazegee06 Ayselayazegee06 bende 12 haftalıkken öğrendim erkek dedi kordonu da olabilir dedi ama erkek görünüyor dedi şuan 16 haftaligiz 20. Haftada tekrar kontrolumuz var o zaman net gorcez bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Esraarslan Ballı vazelın kullandım ılk aydan ıtıbaren her banyodan sonra yok denıcek kadar oldu catlagım 😊
Yenianne_ Ayselayazegee06 evet canim oglumuz olcak Allahın izniyle yanilma olmazsa tabi nisanin 20sinde kontrolüm var daha net öğrenirim
Ayselayazegee06 Ayselayazegee06 allah sağ sağlım kucağınıza almayı nasip etsin bizimde oğlumuz olcak allahın izniyle
Babygungor Çatlayacağınız varsa çatlıyorsunuz. Ben 38. Hafta pıt pıt çatladım . Hindistan cevizi yağı , vazelin , çatlak kremleri hepsini sürüyodm öğrendiğimden beri ama 38. Hafta da oldu benim birden 🤷♀️