58_edaygmr_58 Gzeynep bende özel bölgemde ağrı hissediyorum bazen sancı saplanıyor gibi belim çok ağrıyor gece uyuyamıyorum her tarafım ağrıyor yattıkça 31+3 haftalık olduk
PrensTaha Gzeynep bende durumlar aynı maalesef özel bölgem çok ağrıyor belim ağrıyor çok halsizim hep uyumak istiyorum
Senatorun 31+0 im kizlar bende de arada kasiklarima sanci giriyor ama cok rahatsiz edici degil benim en buyuk sorunum bir haftadir ayak huzursuzlugum basladi uyuyamiyorum geceleri 😩
Gzeynep Senatorun benimde canım sol bacağım özellikle kemiğe baskı yaptıkça bir uyuşma bir hissizlik sanki oluyor çok korkutuyor benii
Aysegul300818190288 Benim mide yanmalarim ve halsizligim çok arttı malesef agirlastigimı hissediyorum 🙈
seherakds 31+3 um bende el uyuşması oluyor bu hafta başladı geceleri sağ elim baya uyuşuyor ve şişiyor gibi oluyor 😙 bi ağrım yok arada karnım çok sertlesiyo o kadar 😚
58_edaygmr_58 Kubra_s inşallah canım ne korsesi acaba? bel ağrısını geçiren benim de çok ihtiyacımı görür
Poncigim2508 31+6 dan selamlar sancılarım var belim kasıklarım ve alt kısmımda ağrıyor oluyor geciyor ama her gün duzenli oluyor doktora gittim 8. Ayınıza girmissiniz böyle sancılar artık olur bebek büyüdükçe dedi cok aşırı şekilde sancın olmazsa 25 gun sonra gel ama duramıcak sekilde olursanız gelin dedi suan doğum görünmüyor dedi çok şükür suan aşırı değil ama insan korkuyor erken doğucak diye 😔
Meralll Yarın tam 32 oluyoruz. Ara ara bıçak saplanması gibi oluyordu ama bugün çok değişik bir sancı oldu🙄biraz korktum açıkçası.. afedersiniz büyük tuvalete çıkma veya gaz çıkarma ihtiyacı gibi karnımı buran bir ağrı oldu.. yarım saat kadar sürdü daha sonra geçti.. umarım sancı değildir ve tekrar olmaz
2kizanasi Meralll Yalancı sancı olabilir, buda acı değil de rahatsızlık hissi verir, şiddeti artmaz ve hani normal doğum sancısında ki gibi dakika tutamazsınız. Dinlenerek, su içerek vs geçmesini bekleyin endişelenmeyin :)