Hlee Suleyigit 15 Temmuz nasipse benim de ama ay basından itibaren beklicem, bi kaç hafta önden gidiyor benim kız😍💕
Zuhraa Btyas34 yaa neden bende 10 temmuz dogumluyum cok severim burcumu canım kendim😅siz niye sevmiyorsunuz
Zuhraa Btyas34 kiz emınmisin yukselenini falan daha fazla taşıyor olma. Bende cok gaddarimdir ve asla takmam canımı sıkmam hic birseye bana iyi gelmeyenleri kaleye bile almam. hamilelikten oldu duygusallastim herseye ağlıyorum o kadar 😅
BuseK Oske16 çok sevindim canım benim yarın sabah randevum var ama kararsızım hastaneye gidip gitmemekte.
Sultangonul Suleyigit benim de son regl başlangıç tarihim 22 Ekim doktor temmuz sonu dedi. Sizin de mi son regl tarihine göre hesaplandı doğum tarihiniz
Btyas34 Zuhraa ayy bilmiyorum 🤷🏻♀️ eşimde çok üzgün oğlum yengeç olacak diye 😂 yengeç burcunda yazan tüm özellikler bende mevcut bence sen bizden değilsin 🧐😅
Bebisim12345 Benimde temmuzun sunu insallah😍herseyinizi tamamlafinizmi kizlarr naptiniz bide tetenoz ignenizi vuruldunuzmu bn virusten dolayi cikamiyorum biyereee😔
Baharerogluu Bebisim12345 hiç hazırlığım yok su an yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum tetanoz aşımız bir doz vuruldum nisan 6 ikinci dozum vurulucak
MelisakayA Betul55 valla benim sezeryan olacağı için temmuzun başlarında alırız dedi doktor uygulama da 111 gün kaldı diyor 🙏😍
Zuhraa Btyas34 valla bu iste bir terslik var yukselenim ikizler ama onu hic taşımam kabul etmiyorum sende var😂😂