nasideresturkel Asdf kizariklik birseye alerjiniz oldugu anlamina gelebilir. doktorunuzla gorusun derim.
Fatmafatma nasideresturkel benim hic kollarim felann kasinmiyor canim karin bolgemde oluyor genelde kasininca oraya bebe yagi suruyom kollara da surulur herlde bebe yagi dene istersen
Nevinn nasideresturkel canim bebek yagi sürüyorum bi ara vazelin de suruyodum ama cok fayda etmedi gibi yarin kontrolüm var dr a sorucam bakalim
Nevinn Melekzehrakk bilmiyorumki vücut gerildigi icin mi oluyo ama bu kadar da kasinti olurmuymus bende oyleyim canim hemen yoruluyorum agirlastim benmki bide ozellikle aksamlari cok kasinti oluyo
Nevinn Melekzehrakk bende öyle canim aciyo artik inan dr dermatolojiye görün gebelik alerjisi olabilir dedi
nasideresturkel Nevinn bende pazartesi kan verecegim kasinti icin. karaciger enzimlerine bakalim dedi doktorum
Nevinn nasideresturkel banada aynisini yaptik canimda bisey cikmadi şükür dermatolojiye görün bi dedi
sare55 nasideresturkel bi gün doktora gittigimde aynı kasinti sikayetiyle 34 haftada doktor yatis vermisti bayana. bence ihmal etme
AyeGlKarabulut kızlar nemlendirici krem kullanın çatlama yırtık olabilir o yüzden kaşınıyo olabilir ama kabartı varsa aldığınız vitaminleri takip ederek bırakın bende folik asitden kaşımtı olmuştu ilk zamanlar şimdi geçti