nasideresturkel arkadaşlar 25+2 deyiz. geceleyin kasınmaktan uyuyamiyorum diyebilirim. tavsiyeleriniz nedir?
Dbkinci nasideresturkel bence bi doktora görün.cünkü bende aynı sorunu yasadım karaciğer enzim yüksekliği cıktı ve suan onbes günde bir test yapacaklar cok yükselmesi durumunda bebeği erken alacaklar yani ihmal etme derim.
Fatmafatma nasideresturkel kasindigin zaman gerindigi ve karin buyudugu icin derler bende kasininca bebe yagi suruyom kasimamaya calis ilik bir dus al sonra bebe yagi sur rahatlatiyosun ole
sare55 nasideresturkel bi gün doktora gittigimde aynı kasinti sikayetiyle 34 haftada doktor yatis vermisti bayana. bence ihmal etme
Melekzehrakk Bende oyleyim su anda ozellikle de göğüslerim ve gobegimın altı asırı kasınıyo artık uyuz oldum heralde diyorum 😂😂 bu ara da 33 haftalık hamileyim
Nevinn Melekzehrakk bende 32 haftalik oldum canim ayni senin gibiyim gogsum ve karnim cok kasiniyo kasimaktan kipkirmizi oldu artik yaa😔
Perimasali89 Benim12 hastalıkken oldu gece artıyor mu diye sormuştu doktorum evet deyince karaciğer enzimleri ve safra asitlerine bakıldı bunların yüksekliği mevcutsa gebelik kolestazı teşhisi koyuyorlar ama onunda ilacı var endişe etmeyin demişti doktorum
Melekzehrakk Nevinn acaba nedeni ne ki ya zaten acayıp ağırlaştım kalkamıyorum yuruyemiyorum hemen yoruluyorum bır de kaşıntı cıktı 😞su 6 haftanın bir an once gecmesini istiyorum artık
Nevinn nasideresturkel canim bebek yagi sürüyorum bi ara vazelin de suruyodum ama cok fayda etmedi gibi yarin kontrolüm var dr a sorucam bakalim
nasideresturkel Melekzehrakk karaciger enzimleri ile alakali olabiliyor , erken dogum riskini de tasiyor. doktorunuzla gorusmeniz gerek.
Nevinn Melekzehrakk bilmiyorumki vücut gerildigi icin mi oluyo ama bu kadar da kasinti olurmuymus bende oyleyim canim hemen yoruluyorum agirlastim benmki bide ozellikle aksamlari cok kasinti oluyo
Melekzehrakk nasideresturkel erken dogum rıskım yok şükür tansıyonum da hem düşük doktor tansıyon düşüklügü senin için avantaj dedi zaten
nasideresturkel Asdf kizariklik birseye alerjiniz oldugu anlamina gelebilir. doktorunuzla gorusun derim.
Fatmafatma nasideresturkel benim hic kollarim felann kasinmiyor canim karin bolgemde oluyor genelde kasininca oraya bebe yagi suruyom kollara da surulur herlde bebe yagi dene istersen