Burcuyildiz aselmehtap Allah yardımcımız olsun canım ❤ Bende virüs dolasıysıyla evdeyim dinleniyorum. Dua ediyorum, umarım plesanta larımız yukarı çıkar 😊
Su-81 Burcuyildiz bnm kanamam olmadı ama gizli kanama diye bis ey varmış o bazen gözükmüyor dediler. Öyle olabilirmiş kanamam da olmadı tam kapatmasına rağmen sancılarim kasık ağrılarım çok oluyor tabi
aselmehtap Su-81 bendede kasık agrılarım oluyor ama o gizli kanamayı ilk defa duydum naaıl bi şeymiş o 😒
Burcuyildiz Su-81 evet benim de içde kanamalarım oluyor, leke şeklinde geliyor o yüzden, bende korktum açıkcası doktor öyle söyleyince, hem benim rahim ağzını tam kapatmıyor muş.
saree aselmehtap Benimde aşagıdaydı sonra yukarı cıktı zamanla korkmana gerek yok şuan kızım 4 bucuk aylık 🧿🙏
Su-81 aselmehtap bnde duydum yeni nadir ama olabilirmiş çok az rahim. İçinde plasentadan kaynaklı. Gizli kanama bölgesi oluşuyormuş bazı doktorlar fark etmiyormuş ama doktorun iyi bi doktor sa bnce anlar ve görür yani
saree aselmehtap Çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum inanın ama plasentadan sebep sıkıntı yasamadık hiç yukarı cıktı zamanla 🙏
aselmehtap saree çok şükür canım inşallah benimde ve benim gibi plasentası aşağıda olan herkesinki zamanla yukarı çıkar 🙏🏻🙏🏻♥️
aselmehtap Su-81 o zaman o uzun uzun baktıgı şey o gizli kanama falan ve o yüzden başka bi doktora yönlendirdi
aselmehtap Edaliiii Dilaraada Su-81 Emf Aycalyaa Berrin_94 Evita Mrv3dmr https://imgyukle.com/i/JWLSg1 Çok şükür her şeyi yolundaymış bu doktor göremediği için yönlendirmişş plasentam rahimi kapatmıyormuş bi sorun yokmuş 🙏🏻 Gitmişken prensesimide gördük sizinle paylaşmak istedim ♥️😍 Hepimiz sağlıkla alalım bebiişlerimizi inşallah 🙏🏻♥️
Edaliiii aselmehtap oyy kuzum benim masaAllah çok şeker görünüyor çok sevindim her şeyin yolunda olmasına InsaAllah sağlıkla kucağına alirsin canım 😊😊