Merveceeee Kızlar 29 haftalık hamileyim ve son 1 aydır diş etlerimde çekilme oldu ve biraz önce dişlerimi fırçalarken diş etimin kopmuş olduğunu gördüm bebeğe bı zarari olur mu ne yapmam lazım ilk gebeliğim virüs de var doktora gitmeli miyim
Deletedmom137 Merveceeee malesef benimde sorunum canım gebelikte olabiliyormus parodontax diş macunu öneririm
Emk5341 Merveceeee diş benim de problemim. Fırçalarken bi kanıyor ki sanırsınız şah damarım kesilmiş lavabo kan doluyor.
HsnyErbyCtn Merveceeee calsiyum ihtiyacın var sürekli calsiyum olan besinler ye gerekirse takviye al bende de oluyor peynire yoğurda yüklendim ama ne yapsanda vitaminlerimizi bebişimiz kendine aldığı için bunlar olacak, diş kaybı bile yaşayabilirsiniz…
Cikolatam Merveceeee evet disler cok etkileniyo benim et parçasi dişimin ustunu tamamen kapladi neredeyse ama duzeldi sonradan eskisi gibi suan
Yesmckmk Ben uzun bi süre aynı problemi yaşadım düzenli fırçalama ve kesinle karbonatlı su öneriyorum. Elma bile ıstıramıyordum sallanıyordu sanki dişlerim şükür düzeldi dişçiye gitmeden
Yesmckmk Deletedmom137 oy oy 🙈 Ay çok kötü birşey ben çok korkuyorum dişçiden hiç gitmek istemedim şükür geçti
Deletedmom137 Yesmckmk ay bitane 20lik var çektirmem gereken beni çok korkutuyor doğuma kadar idare etmesi için dua edıyorum resmen
Yesmckmk Deletedmom137 sadece bi kere gittim dişçiye daha çocuktum bi daha asla dedim 😂 diş eti sorununu da uzun bi dönem cektim ya çok kötü birşey Allahııımmm😬
Yesmckmk Deletedmom137 vallahi öyle aynada dişlerimi sallıyordum bi ara iyice korktum çıkacak dişler yerinden diye bana karbonat çok iyi geldi gargara falan yaptım sürekli antibiyotiksiz geçirdim şükür 🙈
Yesmckmk Deletedmom137 16+3 olduk biz 🥰 11. Haftadan beri belliydi cinsiyet ama emin olmak için bekledik tabi Benim ki biraz utanmaz bacak arası açık açık duruyor içerde 😂 Oğluş geliyor 😝😝 sen naptın kaç haftalıksın nasıl gidiyor
Yesmckmk Deletedmom137 offf hiç sorma hiç 😬bazen acaba hamile miyim sorusuna geri dönüyorum evdeyim sürekli kafam da bi sürü soru ne zaman hissedicem ay akıntım fazla birşey mi oldu of hadi tekmele falan 😂 kafayı yiyoruz Tabi ağlama zırlama kısmını saymıyorum yazık acıyorum arada kocama 😂😂