Mommyshark Merhaba kızlar fikirlerinizi almak istiyorum ben 27 haftalığım geçen hafta doktora gittim 32.haftaya kadar gitmeyi düşünmüyorum ondan sonrada doğum olana kadar eğer problem olmazsa gitmek istemiyorum şu malum koronadan dolayı sıkıntı olurmu ?
Ozlmslm Mommyshark dr kağan kocatepenin videosu var youtubeda izlemenizi tavsiye ederim bu konu ile ilgili
Nisa-Nalbantoglu Mommyshark zaten doktorlar sık çağırmıyor artık bu durumdan dolayı önceden sık takip ediyorlarmış şimdi ben 32deyim Doktorum 36 ya kadar gelme bu ortamlara girmenizi istemiyorum dedi
AtaMommy Mommyshark bu konuyu doktorunla konus senin gebeliginin sürecini o biliyor ne riskin olup ne riskin olmadığını o daha iyi yönlendirir burdakiler ne söylese boş
Cigdemanne_01 Mommyshark gitmen gerek çok riskli ya birşey olursa hiç mi düşünmüyorsun. Eldivenini maskeni tak git bende 28 haftalık hamileyim 3 haftada bir gidiyorum. Hastaneler sürekli temizleniyor zaten korkmana gerek yok dikkatli ol yeter. Bebeğini riske atma bişey mişey olur Allah korusun hiç değilse git iyi olduğunu bil
Mommyshark AtaMommy en son doktorumla tartıştığım için malesef artık gidebileceğim bi doktorum yok . İşe gidiyorum rapor verebilirmisiniz gitmemem için dediğimde bana bebeğini alalım rapor istiyorsan zaten yaşamaz dedi ve bunu söyleyebilen bir doktorun doktorlugundan şüphe ediyorum
Mommyshark Cigdemanne_01 cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ancak takdir edersiniz ki benim bebeğimi benden daha iyi düşünen birisi olamaz istanbulda oturuyorum ve hastahaneler çok kalabalık maske eldiven takmama rağmen insanlar ne mesafeye ne öksürüğüne ne hapşırığına dikkat ediyor virüsü alıp bebeği daha çok riske sokmaktan çekiniyorum
Laloba Mommyshark sıkıntı olmadığı sürece zaten 35. Haftaya kadar ayda 1 gidiliyor normalde, eğer bir sıkıntı yoksa zaten öyle sık gidilmesine gerek yok ama yinede doktorunu arama şansın falan varsa bir danış istersen
Tubaqqq Haftadan sonra 15 günde bir 36. Haftadan sonra da her hafta çağırıyor benim doktorum bugün gittim haftaya cuma tekrar gideceğim. 37+5deyim.
prettywoman Gitmesine gitmeyiz erteleriz ama benim gittiğim hastane özel olmasına rağmen nöbet sistemine geçmiş doktorum bir hafta çalışıyor iki hafta yok bu şekilde olmuş sistemleri doğumuna girecek mi o bile belli değil.Cok sinir bozucu
Mommyshark prettywoman ah evet öyle şuanki belirsizliğimiz zor umarım düzelir Rabbim herkese şifa versin
Mekamu Mommyshark bunu doktora sorman daha doğru olur, sonuçta onlar daha iyi yönlendiririr, hangi haftada neye bakacağını doktorun planlıyor.