Mervee09 dmtbrcnr senle aynı durumdayım canm ikili test yaptrmıstm ultrasonda ense kalınlığı falan normal dedi doktor kan sonuclarmda cıktı ama gidemiyorum hastaneye virüsten dolayı
dmtbrcnr Mervee09 evet ben de bi kere gittim ama stresten ölecektim o kadar çok korkuyorum ki mecbur gidilecek ama nasıl gideceğiz bilmiyorum 😓😢
Fatmagnnc dmtbrcnr internet üzerinden sonuçlar bu şekilde çıkıyor ben de internetten bu sonucu aldım sonra hastaneye gidip grafik sonucunu almıştım
Pnrr06 Bburcin canım valla bende bilmiyordum bi arkadaş söyledi 3 kişide baktık 105 falan hepimizin de kızı olacak 😊
Bburcin dmtbrcnr canım bende e nabız dan baktım sadece negatif yazıyordu doktoruma msj attım beni aradı sonucu söyledi whatsap tan test sonucunu da attı
Fatima1996 Bburcin bende de aynen öyle oldu Daha karantin felan yoktu ama sadece uzak diye gitmedim aradım
Fatima1996 dmtbrcnr bence siz görmemişsinizdir inşAllah iyi olur o korkuyu bende yaşadım ama deymezmiş korkmaya sonuçlar iyi çıktı boşu boşuna 2hafta kafayı yedim🤷♀️Allah yae ve yardımcın olsun canım
dmtbrcnr Fatima1996 teşekkür ederm canım ben normal zamanda bile kan tahlili versem merak ederim sabırsızım biraz 😁🙈bekleyeceğim artık Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun 🙏🏼🥰
Mrvakb Size bu sekılde sonuc gelıyor, doktorada grafık gidiyor. Banada bu sekılde sonuc geldı ama asıl sonuc doktordaydı haber verdım kendısıne oda grafık seklınde rapor attı bana ayrıca sonucları yazmıstı 😊 sizinkide o şekilde sanırım
Ebe4343 dmtbrcnr hastanenin lab sonuçlarından bakabilirsin orada detaylıdır e nabızda sonucu anlamlı vermiyor