dmtbrcnr Kızlar bu ikili testin standart herhangi bir aralığı var mı acaba? Sonucum çıkmış ama yorumlayamıyorum. Doktor kontrolüme de daha var merak ettim.. var mı yorumlayabilecek olan 🤷🏻♀️😓
Pnrr06 dmtbrcnr canım bunun dışında bir şey daha olacak grafik var yaş riski falan yazması lazım tek başına bu yeterli değil ama bu sonuçların guzel
Ebe4343 dmtbrcnr hastanenin lab sonuçlarından bakabilirsin orada detaylıdır e nabızda sonucu anlamlı vermiyor
Busrasalt dmtbrcnr canım baktığım kadarı ile gayet iyi ama tam detaylı değil sonuç grafik falan olması lazım
dmtbrcnr Busrasalt e-nabızda böyle çıkmış neden bilmiyorum hiçbir bilgim yok 🤷🏻♀️ Burun kemiği baş popo mesafesi falan her şey normaldi ultrasonda 🤷🏻♀️
Pnrr06 dmtbrcnr Bide cinsiyet tahmininde bulundu mu doktor genelde beta 50den düşük ise erkek diyorlar
dmtbrcnr Pnrr06 evet çok yüksek ihtimalle kız dedi ama bilemiyorum 13. Haftadayım henüz meraktayım 😁🤷🏻♀️
Fatima1996 dmtbrcnr bence siz görmemişsinizdir inşAllah iyi olur o korkuyu bende yaşadım ama deymezmiş korkmaya sonuçlar iyi çıktı boşu boşuna 2hafta kafayı yedim🤷♀️Allah yae ve yardımcın olsun canım
Fatmagnnc dmtbrcnr internet üzerinden sonuçlar bu şekilde çıkıyor ben de internetten bu sonucu aldım sonra hastaneye gidip grafik sonucunu almıştım
Gunesana dmtbrcnr hastaneyi arayıp sonuçlarınızı maille atmasını rica edin benimde böyle cikmisti anlaşılmıyor bu şekilde