Angels21 hayırlısı olsun canım allahım sağlıkla yavrunu nasip etsin inşallah🙏🏻 Bende 2.denememde 5.transferde gebe kalabildim 33 haftalık ikizlerimi bekliyorum sağlıkla🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Ben her gün yarım kalıp anans yedim , kefir içtim , et haşlaması , kellepaça, balık yedim sürekli olarak .. bağışıklığımı o süreçte baya kuvvetlendirdim .. ve elim her gün karnımda bebeklerimle konuştum beni seçmelerini istedim. Ki konan 2.embriyo kalitesi olarak diğerine göre daha kötüydü dr bu tutmaz gözüyle bakıyordu alahıma çok şükür ikiside tutundu … 10.gün kan testiyle öğrendim ben.. bende de gebelik belirtileri oluyordu ama bu süreçte o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki ve önceki tecrübelerimden hepsinin ilacın yan etkisi olduquna inandırdım kendimi hiç gebeliğe yormadım .. test günü adet günümdü adet sancılarım vardı ama gebeliğe işaret olarak rahim ağzım kapalıydı yani ağrıdan snra kanamam gelirdi bir açıklık hissederdim o açıklığı hissedemedim . Sonrada çok şükür güzel haberi aldık.. bu süreçte hiç ev işi yapmadım sofra toplama yemek yapma makine açma çamaşır serme ıvır zıvır aklına ne gelirse hiçbir ev işi yapmadım .. bitki çayı içmedim , nane maydonoz yemedim ve en önemlisi ilçlarımı zamannda aldım .. bu mübarek günlerde sana ve isteyen herkese allahım önce sağlıklı sonra hayırlı evlat nasip etsin tez vakitte .. ama sonuç ne olursa olsun yılmak yok bu güzel mucizeler için denemeye değer ♥️ Sende moralini yüksek tut bu süreçte haber izleme kitap oku film izle canın nasıl istiyorsa öyle otur uzan keyfine bak . Aklıma gelenleri yazdım sormak istediğin olursa seve seve cevaplarım☺️