ayazmoms41 Herkese merhaba dün hamile olduğumu öğrendim beta testi 20313’lerde bugün de dr göründüm kese var ama henüz kalp atışı yok. Bu normal midir çöm tedirginim 😔😔 kesenin fotosu var nasıl paylaşırım bilmiyorum
zeyzey95 ayazmoms41 Google a img yükle yazın en üstteki sayfada yükleyin linki buraya yapıştırın. Altta fotoğraf paylaşma yeri var oraya sanırsam
sehrikarabulut ayazmoms41 canım bende 5 haftalık hamileyim merak etme bizde keseyi bebeği yeni gördük sende görrsün Rabbimin izniyle kalp atışı bu haftada olmuyo 7 8 haftalarda daha net oluyo sen Dua et bol bol içini ferah tut
ayazmoms41 Mrs40 dr kaç haftalık olduğunu da demedi ama değer aralığındaki bakınca 4 haftalık falan galiba
zeyzey95 ayazmoms41 bu arada sen 6 haftalık falansın en az çünkü kese falan baya büyük bana 6+5 dediğinde bebek zarzor gözükmüştü 6.5 mmydi. Sen o referans aralığına bakma yani doktora sor gidince. Adet tarihine göre kaç haftalık çıkıyor
ayazmoms41 sehrikarabulut bende polikistik över olduğu için biraz daha tedirgin. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin 🤲🏻🤲🏻
zeyzey95 ayazmoms41 kese var kalp atışı yok diyince bende bebek de gözükmedi sandım canım gözükmesi lazım çünkü bu değerle. Ben 5+5 de keseyi gördüm 6+5 de karından kese ve bebek göründü bendede pko var ve iki düşüğüm var iğne kullanıyorum şimdi o yüzden haftaya gel dedi içim rahat etmedi vajinal ultrason baktırdım aynı gün kalp atışını gördüm vajinalde
Nur5516 ayazmoms41 tedirgin olmayın bende polikistik overim yedinci haftada duydum kalp atisini daha küçük olduğu için normal duymamaniz ☺️
Duyguaydin81 ayazmoms41 canım kalp atışı genelde 7. Haftada duyulur duyulmazsada 8-9. Haftaya kadar bekler doktorlar acele etmemelisin
sehrikarabulut ayazmoms41 canım bende şuan kalp atışını duymadım 3 hafta sonra gel dedi Rabbim sağlıkla duymamızı nasip etsin 🤲🏻
Solmaz974 ayazmoms41 merak etme. Bende 5 haftada usm girmistim kalp atiwi yok dedi . 10 gun sonra gel dedi kalbini dinleyelim. Gitdigimde var idi cokda guzel