A_1aras Ya bişey sorucam konuyla alakasız bide komik gelebilir herkese ☺️hamilelik 40 haftalık miş ama 9 ay 10 gün neden deniyor 40 haftalık 10 değil mi ben çok karıştırıyorum hamilelik 40 haftalık yoksa 9 ay 10 gün mü😆
Feridearslantas1 Sukufe Canm az once resmini cektim biraz zorlanarak potut potur girisi kapartmis gibi su toplamis gibi
Sukufe Feridearslantas1 bende çekmiştim 🤣🤣🤣 ya sanki kapanmış gibi ve elini attığında et gibi yumuşak şeyler eline geliyor ben doktora dedim içerde bir şişlik var muane etti bisey yok dedi vala bilmiyorum
yagmur_vera Feridearslantas1 Ben de 1 hafta önce 32. Haftalık hafif kanama ile doktora gittim bebekte bir sıkıntı yoktu. Nazikçe alttan da bir bakalım dedi ve eline küçük bir et parçası geldiğini söyleyerek ultrasonla baktı. Polip var dedi. Bilmiyorum sizinki aynı şey mi? Enfeksiyon ilacı yazdı.
Feridearslantas1 Gamzenur60 Az once annemle de konustum da bisey olmaz diyor dogum yaklastigindan diyor bilmiyorum bi esim gsin bakcam duruma gore gitcem
Gamzenur60 Feridearslantas1 git canım.bence Ilk gebeligimde bende de olmuştu siğil hemde 2 taneydi doktora gitmiştim krem vs biseyler verdi geçmezse yakarız demişti çünkü bebek rahimden çıktığı bebeğe sürtüyomus bebek çıkarken onada bulasiyomus. Benimki kremle merhemle geçmişti yakmaya gerek kalmadan atlatmistim
Meryemsmom Feridearslantas1 merhaba bende de var çok korktum hpv virüsü falan diye okumuştım 2 gün önce doktora gittiğimde gösterdim bebek baskı yaptığından damar şişiyo o dedi dediğiniz gibi et beni gibi koyu renk
Feridearslantas1 Meryemsmom Canm benimki koyu deil ama beyaz ici ayni su toplamis gibi gorebildigim kadariyla ustude potur potur varis diyorlarda bilmiyorum