Feridearslantas1 Kizlar ozur diliyerek soruyorum 37 hafta olcaz vajinamin ic kisminda top gibi bisey hissediyorum yasayan varmi 😓nedir bu doktora gitmelimiyim
Sukufe Feridearslantas1 bende de var gittim doktor alttan muane etti bisey yok dedi ama ben şişlik hissediyorum ve akıntım arttı bununla
yagmur_vera Feridearslantas1 Ben de 1 hafta önce 32. Haftalık hafif kanama ile doktora gittim bebekte bir sıkıntı yoktu. Nazikçe alttan da bir bakalım dedi ve eline küçük bir et parçası geldiğini söyleyerek ultrasonla baktı. Polip var dedi. Bilmiyorum sizinki aynı şey mi? Enfeksiyon ilacı yazdı.
Feridearslantas1 5858g Canm arastirdigim kadariyla varis deniliyor birazdan doktora gitcem normal dogumda cok riskli bi durummus kanama cok fazla oluyormus ebemi aradim onun dedigine gore
5858g Feridearslantas1 bende akıntı falan yok ama o et parçası gibi şeyden var gidince doktora söyliyim diyorum ama anlatamıyorum da
5858g Oykutoskuzey ya o bartholin dediğiniz şeye baktım arkadaşın ki öylemi bilmiyorum ama benimki öyle bişey değil afedersiniz vajinanın iç kısmında
Feridearslantas1 Oykutoskuzey Canm ic kisimda biraz 1 2 cm icerde ustu poturcuklu hissediliyor varis diyorlar bilmiyotum
Belinay_AliEge 5858g acaba senin ki çatın mi ağrıyor kaç haftalık hamilesin canım benim de afedersin vajinamin giriş kısmi iki yan kemiklerim ağrıyor derdim hep doğum yapmış bi kaç kişiye sordum meğer çatı ağrısıymış elimi koyunca böyle şiş gibi ama değil yani .
Fndksr 5858g canım bende de var ben gibi ama top gibi siyah küçücük. Doktora gösterdim yok önemli birşey değil olabilir dedi
Feridearslantas1 Sukufe Canm az once resmini cektim biraz zorlanarak potut potur girisi kapartmis gibi su toplamis gibi