Nebiyeee DidemYldrm bizde 22+4😍 su an bile hissediyorum tekmelerini gecmeyen mide bulantilari 5.ayda bitti😀
DidemYldrm Kbrars10 gece uykuları nasıl sizin benim ki beni uyutmuyor 😅 dün gece 3 e kadar tekme attı durdu 😅 uyuyamadım doğunca da böyle yaparsa işimiz var 😅
Ddmyvz DidemYldrm bizde de aynı durum var eşim diyorki şimdiden alıştırıyor ki doğduktan sonra şok olmayalim 😅😅
Kbrars10 DidemYldrm aynen canım ya gece hiç uyutmuyor cok hareketli doğunca da gece uyumayacaklar heralde 😁
DidemYldrm Ddmyvz hahahah babasının sesine de tepki veriyor olabilir canım benim ki babasının senini duyunca daha çok tekme atmaya başlıyor 😅 eşime diyorum sen şımartıyorsun bu çocuğu diye 😅😅
DidemYldrm Mervedumankaya benim ki ne ara uyuyor anlamadım Valla canım gece tekme gündüz tekme babasının sesini duyunca daha çok tekme atıyor 😅
DidemYldrm Kbrars10 abisini çok sevicek demek ki Allah nazarlardan saklasın iki kuzuyuda canım abisi bakar artık kardeşine ne güzel 🙏🙏
Kbrars10 DidemYldrm amin Canım hepimizinkini nazarlardan korusun rabbim sağlıkla gelsinler yeterki varsın uyutmasınlar 😁 abimiz en büyük yardımcımız olucak inşallah 😁🙏🏻
DidemYldrm MintiriskamM maşallah kuzuya allah Nazarladan saklasın hepsini inşallah 🙏 büyümüşlerde tekme atmaya başlamışlar 🤰🏻
BegmkbraKansiz 20+4 den 26+6 kadar kızım diye sevdiğim bebeğim erkek dediler dün 🙁 tekme atıyor ama moralim yerle bir