gulcaneren mhtp2802 Çorlu Vatan Hastanesi ne gidiyorum. Doktorum çok iyi. Ve hastane hijyenik açısından güvenilir. Şu an hastaneye girerken herkesin ateşini ölçüyorlar. 😍
mhtp2802 Esra_aciyan Ponciginannesi_ Prensannesii38 Damla93_ Gamzeee60 Leona Mondschein Sedos59 Na55- Mtnzg kızlar Tekirdağ da Doğum ücreti hakkında bilginiz varmı bu
Na55- mhtp2802 merhabalar yeni gördüm postu bende tekirdağda yaşıyorm jandarma eşiym :) genesiste ümit beye gidiyorm memnunm bilgili bir doltor tecrubelıde
Sedos59 Ponciginannesi_ Çok memnunum ilgi ve alakası ile Hem tanıdık olduğundan daha da rahatım sağolsun😊
Ponciginannesi_ Sedos59 evet bende çok memnunum kendisinden. Sadece sekreterleri biraz asık suratlı. Asla güldüklerini görmedim 😒
Sedos59 Ponciginannesi_ Boşver bizim onlarla işimiz yok önemli olan doktorun iyi olması 😊👍 çerkezdemi oturuyorsun
Sedos59 Ponciginannesi_ En son ikili test yaptırdım geçen ay gittiğimde sonuçları ve cinsiyetimizi öğrendik. Ve bi iki ilaç daha verdi 3 4 lü testler içinde 2 lide bir sorun görmediği için gerek duymadı.
Sedos59 Ponciginannesi_ korkulacak birşey yoktur umarım son aylarına yaklaşıyorsun artık sordunuz mu salih beye. Çok şükür başlardan bu yana rahat hamilelik geciyorum
Ilknur93nur mhtp2802 yaşam hastanesi Esengül hanım üstüne doktor tanımıyorummm Harika biri ğnstagramdan bakabilirsin
Ponciginannesi_ Sedos59 geçenlerde yazdım sertleşiyor diye yorulma bol sıvı tüket dedi. Sancım olurda anlamam diye korkuyorum. İlk hamileliğim çünkü
Sedos59 Ponciginannesi_ benimde ilk hamileliğim sancı ağrım hiç olmadıgından şimdilik öyle bi korkum yok ama daha var senin zamanı ne zaman doğum