Susamvemom 20Rabia20 rabbım nasip etsin inşallah sağlıklı sekılde cnm ya bızımde 2 sene olacak 😔 sen ne zaman yapacaksın test 5 inde falan yap daha iyi olur
20Rabia20 Susamvemom 5 inde yapıcam bende dün yaptım dayanamadım erken olduğunu da biliyorum ama bi umut rüyamda gördüm test yapıyordum pozitifti bi yapiyim dedim yine negatif çıktı o kadar çok gördüm ki artık çok sıkıldım tek çizgi görmekten😔
Susamvemom 20Rabia20 erken yapıpta üzülme aynen canım 5 ınde yap en iyisi ınsalkah güzel haber alırız 🤲🏻
Thsjdn Canim benim de yumurtlamadan 11. Gun yapmistik test cok silik cikmisti surekli uyuma istedgm vardi gunduz
20Rabia20 https://imgyukle.com/i/Je7yXM Kızlar bi bakarmısınız lütfen benim psikolojim bozuldu artık hayalet çizgimi görüyorum acaba
Wonderanne Deletedmom316 idrara geçmesi uzun sürüyor benim idrarla öğrendiğim hafta 6 haftalıkmis bebek adetin 10 gün geçerse test yap
20Rabia20 Ozlemzeynep 2 gün sonra tekrarlıcam testi aldığım kadın öyle söyledi hadi inşallah 1 buçuk senenin mucizesi geliyo inşallah❤️🤲🏻