vuslatim34 Deletedmom316 benim 11.gün ama çıkmadı testte. Belirtimde yok zaten .Sanırım 10. Günden sonra belli olur 🤷♀️
Susamvemom Deletedmom316 canm benım de 17-18 yumurtlama 19 çatlama oldu yanı 9 gün oldu tam bugun senın nasıl 5 oluyo 🤭
DuhaninAnnesi Deletedmom316 çatlamadan saysan daha garanti olur ben yum. 12.günü yaptım çok çok silik cıktı boş yere kafa karışıyor en iyisi çatlamadan 13.gün filan yapmak bence tabi benim yum.2 gün sürmüştü 🤷🏻♀️
Deletedmom316 vuslatim34 akışına bırakmak gerek her halde aklımdan atmak icin elimden geleni yapicam bu gunden itibaren yoksa 13 14 gun geçmez zaten olduguni sanmiyorum ama iste
vuslatim34 Deletedmom316 bende öyle yaptim ama adet günü yaklastikca ister istemez bi stres başlıyor. Yarın adet günüm inşaAllah olmam 🤦♀️
vuslatim34 Susamvemom arkadaş sanırım adetin 19.günü demek istedi yani ben ona gore cevap verdim ama kafam karıştı şimdi 😂🤔
20Rabia20 Susamvemom canım benimde sat 7 🥚 12 çatlama 15i bende bekliyorum bakalım kaşık ağrım var inşallah vardır bu ay 1 buçuk sene oldu benimde çocuk düşüneli ❤️🤲🏻
Eliff-61 20Rabia20 merhaba canım ovulasyon testi mi kullanıyorsun sende çatlamayı nasıl anlıyoruz ben ovulasyon testi kullandım yumurtlama günüm 1 gün buldum ama çatladımı bilmiyorum nasıl anlıycam
Susamvemom 20Rabia20 rabbım nasip etsin inşallah sağlıklı sekılde cnm ya bızımde 2 sene olacak 😔 sen ne zaman yapacaksın test 5 inde falan yap daha iyi olur
20Rabia20 Eliff-61 evet ovülasyon testi kullanıyorum canım yumurtladığını gördüğün zaman test yapmaya devam et taki çizgi silikleşinceye kadar yumurta çatlamış oluyor daha test yapmana gerek yok üç günü değerlendir muhakkak ☺️