Mervemm Busralacin evet önce havasi alip vuruyorum . Hic ama hic morrartmadim ben suana kadar. Bir kere oldu oda elim kaydi aniden kanadi baya.
Minigin-_-annesi Kızlar bende de kan pıhtılaşması var ama doktorum sadece kan sulandırıcı verdi şuan 6 haftalık hamileyim degeriniz nasılda size iğne verdi bnde hemozigot var tam degerlerini bilmiyormda hangi durumlarda iğne veriyorlar yardımcı olurmusunz
Giz4110 Minigin-_-annesi 6 haftada bana da coraspin verildi sadece. 12deyim iğneyi yeni yazdı belki gebeliğin ilerlemesi bekleniyordu canım
Busralacin Minigin-_-annesi brn öğrendim günden beri kullaniyorum evet bendede heterezigot bide homozigot cikmisti degerlerimde
Giz4110 AsyaNildaa maşallah canım valla öyle olabilmeyi isterdim canım tatlı değildir de kendime yapamam iğneyi eşim yapıyor 😐
Giz4110 Ockbs bugün eşim yaptı valla kaç saat geçti morarmadı gerçekten haklısın hemşire aceleye getirdi yapamadı sanırım ondan şişip morardı😐
Giz4110 Mervemm göbekten çok korkuyorum ama deneyeceğim 12. Haftadayım bu böyle gitmez çünkü daha yolum uzun hayırlısıyla 😊