Momsis Merhaba sevgili hamişler. 7. Haftamın içindeyim ve belirtilerim son 1 haftadır giderek yok oldu. Göğüs hassasiyetim neredeyse yok. Şişkinliğin gitti. Uyku hali azaldı. Bu normal bi durum mu? Perşembe kalp atışı için gidecektim ama çok korkuyorum 😞
Aden Momsis normal canım merak etme biraz daha bebek kendini toparlasın tam yerine yerleşsin ondan sonra şikayetlerin başlayacak uyku halin tekrar çoğalacak göğüs hassasiyetin başlayacak ben 30+3 üm göğüs hassasiyetim yüzünden bazen sütyen bile takamıyorum endişelenme içini ferah tut Allah’a sııpın her zaman bizide haberdar et ❤
Emineslh Momsis mesela ben hiç belirti yaşamadım karnım çıkmadı 19 hafta olduk midem bikere bulanmadı göğsüm büyümedi ucu renk değişmedi yada ağrım olmadı öyle düşünmeyin her kontrolde de bebeğim çok hareketli ve 3 haftadır hissediyorum ama arada
YaseminUslu Momsis moral bozmak gibi olmasın ama gebelikte 1 haftalığına belirtiler kaybolur gibi olup daha sert geri dönüyor. Tabi biz psikopat hamileler olduğumuz için mutlu oluyoruz tabi bundan 😍
Momsis Tgbabsra canım benim sıkıntım belirtilerim gayet vardı ama hepsi yok oldu 😞 normal bir durum gibi gelmiyor bana
Momsis Aden Allah razı olsun. Perşembe mutlaka yazarım 🙏🏼 İnsan kendini ister istemez dinliyor. Hatta şikayet ettiği belirtilerin gitmesi bile ne kadar endişelendiriyor 🤷🏻♀️
Tgbabsra Momsis boşubosuna sıkıntı etme bence kendine persembe zaten 2 gün sonra gidersin için rahatlar
Ebru91 Canm her daim bu akıntıları çekeceksin diye bir durum yok ki bir gün iyi olursun bir gün kötü korkacak bisiy yok ama evham yapıyorsam sirt üstü yat ve ayarının altına yastık fln koy
Aden Momsis çok çok iyi anlıyorum sizi benimde mide bulantım vs yoktu diğer belirtilerim vardı birde kesildi diğer belirtilerde hemen doktora gittim ben kendimi hamile gibi değilde fazla kilo almış gibi hissediyorum dedim çok normal ilerleyen zamanlarda artacak şikayetlerin dedi ve şuan öyleyiz 😊😊
Momsis YaseminUslu 🤷🏻♀️ Haklısınız. Şuan tüm belirtilerimi geri istiyorum yeterki bebeğim iyi olsun ❣
Polikistikanne Benimde belirtilerim azaldı ama yok olmadı. Özellikle kasık ağrım devam ediyor birde göğüs hassasiyeti baştaki gibi olmasada var. Bende perşembe kalp atışı için gideceğim 🐣
Dygkh Momsis canim bende 7 +6 dayim ayni durum bende de var acaba bebegim iyimidr diye kendimi yiyip bitiyorum kalp atisini duydum surekli gdip kalp atisi var mi dye bakmak istiyo insan
Momsis Dygkh ben daha duymadım en son 5. haftada keseyi gördüm kalp atışı için 5inde yani bu perşembe çağırdı bende bu yüzden çok endişeleniyorum😥 Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım 🙏