Ozlem13 HaticeKbraimek Yüksel hoca mükemmel güvenilir bi doktordur çok onunla çalıştım uzun bir süre hemşireyim kadın Doğum dersime de girdi birlikte çalışma fırsatı buldum Harika bir hocadır biraz değişik olsada 👍🏻😅
EliFurkan ArzumehmetAkdil Muayene ucretlerini bilmiyorum, sigortadan dolayi para vermiyorum ben ama normal dogum 4.500 tlymis. Tabi ben paketler için gec kalmisim 27.haftadayim, eger sizin daha ufaksa arayip sorun paket fiyatini da verirler 😊
Merve93 ArzumehmetAkdil ben.daha once başkent uni hast gittim.haluk beye cok iydi simdide zekai tahir burak hast gidiyorum.fatma hanima oda cok iyi
HaticeKbraimek ArzumehmetAkdil bilmem ben 14 haftalığım suana kadar bi şikayetim olmadı hep iyi duydum ben de orayı
EliFurkan ArzumehmetAkdil evet asagi yukari ayni olur ama muayeneleri de dahil ederseler uygun fiyat olabilir ☺
HaticeKbraimek MeralB evet var canım Doğum paketi düşünmedim ya ama diğer hastanelere göre uygun fiyatı
baliminannesi06 ArzumehmetAkdil eğer maddi durumun varsa İrfan Tarhan a git Harika bir doktor benim hayatımı kurtardı ...
Gulname ArzumehmetAkdil 115 lira muayene doğumu bilmiyorum ama benim aağlık sigortam olduğu için henüz bilgim yok