Ladess Selam anne adayları 13+5 hamileyim bu 2haftadır sabah göZümü aç açıyorum ,hemen kahvaltı moduna geçmem gerekiyor,sizlerde durum nasıl ?
Sumeyyekaya Ladess canım bende öyleydim şuan 33+3 haftalığım halada öyleyim sabahları acıktığım için erkenden kalkıyorum
NurdanHakan Ladess bende en basından beri böleyim suan 35.haftam ve hatta KESK’e sabah aç uyansam artık ben geceden acıkıp dolabı açıyorum geceden başlıyorum 🙈 bebek istiyor diye kendimi avutuyorum
Snamp Ladess 36 haftalık hamileyim sabahları acayip ac oluyorum hemen kahvaltı yapıyorum midem açlıktan kazınıyor gb 😂
denizinannesiii Ladess ben de aynı 13 haftalığım karın gurultuma uyanıyorum sabahın 7 sinde. Açlıktan gözüm kararıyo ayağa kalktığımda bile
Ladess Sumeyyekaya korkuyorum acaba şekerle ilgili bir sorun mu var acaba diye ?fakat kuruntu yapıyorum bence ,bebişler acıkıyor demekki
Sumeyyekaya Ladess şekerle ilgili değildir şeker yüklemesi yaptırdım normaldi canım demekki bebeklerimiz acikiyo
ArslanHavva NurdanHakan aynen bende öyleyim resmen kalk ben acıktım diyo 😀 bu sabah saat 6 da çorba ekmek yedim üstüne de çikolata su yattım 🙊🤦♀️
NurdanHakan Ladess 35 hafta 21 kilo 🙈 ama hiç bişiyden kısmadan hayatımın her alanında diyet spor vardı gebelik öncesi (aerobic eğitmeniydim artık ev hanımıyım) suan kendimi en özgür hissettiiim dönem kilo alsam bile ne olacak nasılsa hamileyim kimse yadırgayamaz kimse Kınayamaz ve kilolarımda çok mutluyum yemek yiyince dahada mutlu oluyorum 😁
Susamtanesii Ladess ben de aç uyanıyorum canım ve çok sık acıkıyorum hamilelikte öyle olur diyor büyüklerim 20 haftada 10 kilo aldım bulantım falan olmadı kiloyu takmıyorum çünkü iyi beslenmek gerek bebek için kilo verilir doğum yapınca 🙂
NurdanHakan ArslanHavva ohh afiyet olsun aşırı tatlıya düşkün oldum birde asla 30 senedir süt içmeyen ben deli gibi süt içiyorum gece kalkıp bi çikolata yada kek ve mutlaka bi küçük süt su gibi İçiyorum ve her gece sAATİM Belli 5/5:30 arası mutlaka dolabın basındayım
Ladess denizinannesiii yanlız değilim 🤨bende bir gariplik var sanıyordum🙂 allahtan tatlı istemiyor canım ,
ozgeg_ Ladess ayy bende bende😁 hemen acıkıyorum. gece 3te acıkıp kalkıp bişiler yediğim oluyor yoksa midem bulanıyor uyuyamıyorum🤣
denizinannesiii Ladess benim tatlı da istiyor şimdiden 3 kilo aldım doğuma yuvarlanarak gitcem bu gidişle
ArslanHavva NurdanHakan masallh ne güzel süt içiyosun bu bebisler fena valla herşeyi yaptırıyolar şimdiden 😊😊
NurdanHakan Ladess pozitif olmalıyız çünkü kendi basımıza düşünmemeliyiz (iki kayıp sonrası üçüncü gebelik olunca mecbur kalıyor insan ) o yüzden asla kendimi kasmadım yormadım yedim içtim yatıyorum isterse evi bok götürsün her aklıma geleni aş ermişcesine yiyorum dışardan bakan görmemişin çocuğu olacak desede ki öle zaten görmedim asla sorun değil hayatımızın en özgür dönemindeyiz istediğiniz gibi yaşayın tüm olumsuz insanlarla ilişiği kesin kilolarınızı sevin Allah nasip ederse saglıkla hayırlısı ile Doğum yapalımda tek derdimiz kilomuz olsun
NurdanHakan ArslanHavva ilk zamanlar doktor süt iç dediğinde kakaolu süt ile başladım bu süt işine sonra mide yanmalarımla soguk süte başladım su gibi içiyorum hem midemi inanılmaz rahatlatıyor hemde tatlı ile süper oluyor özellikle mide şikayetiniz varsa Soguk süt hem günlük kalsiyumumuzu alıyoruz hemde midemizi rahatlatıyoruz