Samiraa Kızlar merhaba hamile kalmak istiyorum 6 aydır ama olmadı yumurtlama günlerini degerlendiyorum hatta doktora da gittim bir sıkıntın yok dedi folik asit kullanıyorum ayrıca adetlerin düzenli Var mı bir öneriniz
sukranaslier Samiraa akışına bırak canım kafaya fazla takma Takınca insan üzülüyor olcağı varsada olmuyor
AysEmila Samiraa canım benim öncelikle sakin ol biz de eşimle bebek istedik ama Rabbimin işi 5 ay filan ay olmadi hep denedik bekledik heyecan yaptık en ufak bir karin agrisinda. 😅 sonra tam dedik şimdi nasip değil bir baktık bir ay sonra hamileyim şimdi 34. Haftamizdayiz tekmeleşiyoruz😍 lütfen sakin ol en önemlisi. Ve ilişki sonrası asla ayağa kalkma bacaklarını yukarı kaldırıp öyle bekle 5-6 dakika ve durup durup test yapma 😍 Rabbim hayırlı evlat versin insAllah
Cansu239 Maybe baby diye bir program var onu indirdim yumurtlama günlerime göre birliktelik yaşadık ve 2 ay içinde hamile kaldım tabi bu 2 ay folik asitle destekleme yaptım .Bir de hacdan gelen bir meyve vardı sert kabuklu onu kırıp kaynatıp suyunu içmiştim.
Ayca22 Cansu239 merhaba bu Hacdan gelen meyve kahverengi sert bi meyvemi. Kayinvalidem de bana soylemisti ama ben yapmamistim. Nasil kaynatilip iciliyo
UmutveAnnesii Cansu239 canım o meyve bende var banada rendeleyip balla karıştırıp yiceksin dediler yanlış mı yapıyorum acaba
Yakamoz__gul Samiraa ovulasyon testiyle yumurtalama gunlerini daha net öğrenirsin canım uygulamadan olmaz bence o. Eşimde bı gitsin ama bence. Bizimde başta eşimde gidecekti ben gerek görmedim kendim gittim bı sıkıntı çıkmadı bende. Eşimin işi falan gitmesi gecikti spermlerde problem çıktı.tabi bizim iş farklı seyretti tüp bebek yaptırdık ama öyle bir sorun olursa da en azından takviye ilaçlarla çözülebilir
Samiraa Yakamoz__gul maalesef bu coronadan dolayı hastaneye gitmiyoruz yoksa gitmeyi düşünüyordu ne olur olmaz diye canım
annee27 Samiraa teldeki uygulamalar dogru cikmiyor ben ovulasyon testi aldim telefonla test arasinda 2 gun vardi teste gore drgerlendrdm oyle hamile kaldm. 😊
Samiraa Sedossss normal canım değerim hormonlarıma bakdirdm sıkıntı yok dedi doktor 10 gün sonra da yumurtaliklarima bakti gayet iyi dedi . O yüzden soğan kuru falan kullanmayayım dedim çünkü bazı durumlarda onermiyrolar kendi başıma iş yapmış olur muyum dedim
Yakamoz__gul Samiraa en güzeli ovulasyon testi. İnternetten al bir iki ay onu denersin olmazsa o zaman a riskte geçer doktora gidersiniz. Ama ovulasyon olmadan tam gün bilinmiyor. Benim 11. Gün kardeşimin 17. Gün. Onlarda denediler 4-5 ay olmadi ovulasyon testi aldı bikac ay sonra oldu
Samiraa Yakamoz__gul i netteki ovulasyon testlerine göre diyelim benim 13. Gün biz 10 ve 14 e kadar denedik. şimdi bu ovulasyon testine baktım yine 13 cıktı ama bu sefer 13 14 15 16 gunler ilişki oldu. belki de bu yuzden .olabilir mi. Yani benim adet takvimi ve ovulasyon testim aynu günü gösterdi
DefneninLiya Samiraa ben de aynı senin durumunu yaşıyorum canım.bütün dediklerini uyguladım folik asit içip duruyorum ovulasyon testini de 3 aydır kullanıyorum. Çok üzücü 😫😫bu ay da olmazsa soğan kürünü deneyecem artık 😔😔bütün herşeyi uyguluyorum nerede yanlış yapıyorum diyorum sonra. Şuan regl sancısı çekiyorum inşallah olmam diye yalvarıyorum Allah’a elimden birşey gelmiyor 😔😔😔
Samiraa DefneninLiya ben de bugün regl oldum soğan kürü kullanilmayack durumlar var canım ondan doğru yapalım derken göz çıkarmaktan korktum
Prensesannesi96 DefneninLiya Samiraa kzlar araştırın hayıt çayı civan perçemi kullanan çok kişi hamile kalmış bende bu ay ovulasyon kadar yani bugüne kadar kullandım adetten sonra 😍 insallah olur Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
Yakamoz__gul Samiraa normalde bir gün durup bir gün deneyin diyorlar. Bide benim doktorum 15 dk ayaklarını havaya dik yataktan kalkma duşunu sabah al demişti. Bide ilişki sırasında çok hareket etmemeniz lazım kipirdadikca spermler dışarıya çıkıyor. Ne kadar sabit kalırsanız o kadar çok sperm içerde kaliyor. Ayaklarını da diktinmi fazla spermlerin geri gelmesi de 1-2 gün sürüyor
DefneninLiya Samiraa evet onu iyi araştıralım bakalım allahtan ümidi kesmeyelim herşeyi bir zamanı var diyoruz bekliyoruz cnm biz de . Eşim de gidemedi virüsten dolayı 😔
Cansu239 Ayca22 evet aşırı sert kahverengi çekiçle zor kırdım nerdeyse yarım saat kırmakla uğraştım kabuğu kırıp içindekini kaynattım ılıyınca içtim bunun yanında bir de meryem ana otu ve buğday getirmişler hacdan otu çay yap buğdayı kuşlara ver dediler ama o ara sadece çayı yapabildim diğerlerini yapamadan zaten hamile kaldığımı öğrendim