Arkadaslar eczanelerde imom omega balik yagi bulamiorm nerde bulabilirim yada ona yakin bi balik yagi cvarmi bu arada faydalari neler

Evet bende bulamıyorum yok hiç bir eczanede doktoruma söyledim oda bu ay VİTAFEMİN DHA verdi rengi tadı kokusu ayni çok şükür sorun yaşamadım

ariyaliyya bende imom omega’yı kullanıyordum lakin dediğin gibi bizde bulamıyorduk pek eczanelerde doktoruma söyledim değiştirdi ilacımı onu kullanıyorum şimdi ☺️

ben 2 ay önce bulamamaya başladığımda internetten 5 kutu sipariş verdim o sekilde kullanıyorum. suan bulmanız cok zor, fiyatını cok yükselticeklermis o yüzden piyasada yok.
      bulamazsan ocean mummy veya regenesis max kullan demisti doktorum

ariyaliyya ben semtteki bütün eczanelerini arıyorum hangisinde bulursam eşim alıyor 1 pakette yedek aldım cidden bulması çok zor😂 ama çok güzel ve mide bulantısı yapmıyır

ariyaliyya benim bebeğim haftasıyla uyumlu gidiyo şuanda Femix omeganı içeriği ımom omegayla aynı araştırıp öyle kullanmaya başlamıstım

ariyaliyya artık eczanelerde olmıcakmıs sanırım eczacı bana doktoruna söyle ilacını değiştirsin dedi bende değiştirttim

Möllars balık yağ kullanan yokmu