Didialp Mkelebek evett ne iyi yapmışsın,benim aklıma nedense gelmedi keşke gelse geçen haftalarda rahat rahat alırdım nese olsun daha geç kalmış sayılmam sanırım..
rabnaz6822 Didialp saol canım . Sende başla ufak ufak istersen yada virüs tamamen kurur o zaman da herseyini alabilirsin ama o zaman ağırlaşırsın🤦♀️
Bayaz1995 Didialp gide bilirsin bazi seyler varki gitmeden bakmadan olmuyor bende gidicem doktor kontrolune gittiyim gun gidip hall edicem artik başka yol yok napalim mecbur
Didialp Bayaz1995 aynen dimi oh benim gibi olan var olması mutlu etti..insan destek arıyor cidden bu günlerinde..annem uzakta kayınvalidem yaşlı hevesler çoktu ama olsun buna da şükür diyip geçiyoruz..allah sağlığımızla sınamasın
Mkelebek Didialp canim bende bgn babymalle gidicrm sanirim. E bebekten bir suru siparis vermistim bgun bi baktim.parami iade etmisler. Bende gideyim gore gore alayim diyorum maske eldiven. Bisey olmaz insllah tedirginim
Didialp Mkelebek aynen internetten alıncada bazen istediğin gibi çıkmıyor görerek almak en iyisi ben sabah 10 nda gidicem kan verdikten sıonra sabah kimse olmaz die düşünüyorum
FBetl233 Didialp bence al ne olur ne olmaz bak ortalıkta karışık zaten Virüsten çarşı pazar kapalı hiç durma
rabnaz6822 Mkelebek ben geçen hafta küvet seti,kıyafetler,göğüs pedi siparıs verdim ertesi gün küvet seti geldi hemen mesaj geldi diğer ürünler pazartesi elinizde olcak diye .
Real filizzzz ben trendyoldan alıyorum .minies .hijyen açısından artık hiç biyer guvenli değil eve sokmadan silip temizlicez .önlemi biz alcaz.