Kvlkgzmerhn TeacherS müslin örtü incecik pamuk gibi.oldugu icin yaz aylarinda doğan bebeklerin üzerine filan örtülüyor terletmedigi için ister puset ortusu yap ister alt acma örtüsü ister dışarı çıkınca yüzünü kapat çok amaclı yani terletmez ve yumuşacıktır 🙏🥰
Merve_kucuk Kvlkgzmerhn Çorabın başka modelleri var mıydı acaba ? Baktım göremedim de. Hayırlı olsun bu arada rabbim ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻
Merve_kucuk CgdmZtrk Site çok güzel ama yeterince ürün paylaşımı yok detay yok. Insternet siteside olsaymış keşke. Istedigimiz herşeye bakabilirdik
Kvlkgzmerhn Merve_kucuk CgdmZtrk kızlar hafta içi arada tekli kalan ya da 3er 4er tane kalan kiyafetler takımlar oluyor mesela 40tl iken 15 20ye veriyolar ilk alan kapıyor tabi ben hepsini öyle aldim hic bir takima 25 den fazla ödemedim sizde onu takip edin daha uygun olucak 🙏🥳
Kvlkgzmerhn Nur5516 cok memnun kaldım yumusaciklar fiyatlar uygun geldi bana eldivenli zıbın ebebkden 35e almıştım burdan 19tlye 2 tame aldim
Merve_kucuk bende bunları sipariş verdim pazartesi kargoya verecekler :) 84 tl tuttu kargo ile 94 tl :)
Kvlkgzmerhn Cetinn benim aldıklarım pazen kundakmış 85×90cm boyutları güzel gayet iyi ama hafif kalın dediğim pazenmiş siz alırken müslin hangisi diye sorun
Kvlkgzmerhn CgdmZtrk pazen benim aldığım biraz kalın çıktı dediğim o zaman müslin yazıyordu altında ya da benim.kafam karıştı alırken yanlış aldım çok azıcık kalın pazenler ama pişman değilimmmmm😁😁😁🥰