Kvlkgzmerhn müslin örtü diye almıştım ama birazcık kalın çıktı bu kızlar herkesin yanında memesini çıkaranlara hayret ediyorum ben öyle yapamam yengem filan da olsa ondan emzirme önlüğü aldım 😀 cok güzel 3lü müslin ağız mendili bunlar gerçek müslin çıktı tanesi 2 tl idi 5tl idi 5 takım daha almıştım ama onlar kendi evimde bu siparişleri anneme geldim diye attım cok beğendim 🙏🥳
kubra1997 Kvlkgzmerhn cok guzellermis maseALLAH güle güle giydir inseALLAH bunlari nasil yukluyordunuz aceba??
EbruIrmakAhmet Kvlkgzmerhn canım müslin biraz kalın demişsin nasıl kalın yani müslin mi değil benimde almam lazım
Kvlkgzmerhn kubra1997 googleye img yükle yazdim resim yükle cikiyor ilk sayfada giriyorum yukleye basıyorum yukleme süresi var surenin bitmesjni bekleyip sayfayi azıcık aşağı kaydırıyorum orda linkler çıkıyor en usttekini kopyaliyorum burdaki sohbete 🙏
Damlapilatin Kvlkgzmerhn perşembe günü 101 e gelcek ince 13 tl muslin örtü ben ondan alcam bunlar kalın geldi bana temmuzda doğum var ancak ince Muslim kullanabilirim
Kvlkgzmerhn Damlapilatin evet bende ondan kalın yazdim uygun diye 4 tane almıştım a101e bakim inceyse 2 adet ondna alayik
Raabiiaa Kvlkgzmerhn kumas olarak nasil peki diger yerler gore virus nedeniyle cikamiyorum erken dogum riskim var en azindan bi iki takim almak istiyorum fiyati filam nasil