Suheda54 Moonrose benim 23 martta detaylı ultrasonum vardı gittim bence siz bi atayım sorun detaylı ultrasonu var diye
Ylcnbsr Suheda54 virüslü hasta varmış Medar da da benimde kontrolüm haftaya ama nasıl giderm bilmem doktorum Remzi bey
Zehr busra1977 kendi hastalarına devam ederler ayrıca araştırmadan sevkli gelenleri alırlar diye düşünüyorum
Suheda54 Ben medar hastanesine İlknur hanıma gidiyorum gayet memnunum tavsiye ederim çok iyi bir doktor canım. Ben bugün gittim normalde 1 ay ara ile çağırıyordu şimdi virüsten dolayı 2 ay sonra görüşelim dedi. Tedbirliler zaten sende maskeyle eldivenle gidersin Allah’ın izniyle bişey olmaz
busra1977 Suheda54 bende İlknur hanımın hastasıyım, normalde haftaya 20. Haftam muayeneye gitmem lazım, tetanoz aşısı falan bu aralar , ama virüs vs derken bilemedim ne yapacağımı :/
Ebruyildiz Suheda54 ben hamile kalmadan önce gitmistim genel muane icin yumurtalarimi goremiyordu bi kac ay gittim ama memnun kalmadim hic ama kendisi iyi hoş bir bayan
busra1977 Zehr @Arzuarzu fiyat buymuş canım , ben Ağustos sonu yapacağım, o zamana değişir zaten , zaman var diye düşünüyorum 😅
Bedriye54 busra1977 hayır bende ilknur hanıma gidiyorum gebeliğimin başından beri cuma günü de gittim aynı sistem değişen bir şey yok sadece sürekli kontrole gitmemiz önerilmiyor acil önemli bir durum olmadığı sürece
Bedriye54 FTMT 2950 olmuş sigortalılara sigortanız yoksa iki katı ücret alınıyor hanımlar haberiniz olsun son dakika haberi olmasın kimseye herkez hazırlığını öne gore yapsın
Bedriye54 FTMT hanımlar acaba hastane odası süslemeleri felan iptal olucakmı içeri alıcaklar mı süslemek istersek organizasyon tutmuştum da
Hulyamya5477 Cansuu54 bende sedat beye gidiyorum, Dogum icin fiyat aldigimda 2560 demislerdi zam gelicek demislerdi ama sonrasinda sormadim siz ne zaman ogrendiniz acaba
Cansuu54 Hulyamya5477 2 gün önce sordum canım 3300 dendi. Bende yılbaşından beri her gittiğimde soruyorum önce 3150 sonra 3270 denmişti şimdi de 3300 dediler 1 ay sonra doğumum olacak o zamana kadar fiyat ne olur bilemiyorum😏
Cengizenhar2020 Emine_ Canım ben doğum evinde doğum yaptım cuma günü . 39+1 günlükken. Pazartesi kontrolum vardı haftada 1 gidiyordum ve 1 tane doktor var o bakıyor .acilden sıra veriyorlar. Ama doğumu yakın olanlar kanaması olan yani sorunu olanlara bakıyorlar diğer türlü riskli gelmeyin diyorlar