Birhemsire_anne tambirminnos Ozanı listeme ekledim çok güzel isimler canım Rabbim sağlıkla almanı nasip etsinn
Birhemsire_anne Mutlubiranne2 evet biliyorum kuzenim koydu canım Allahtan gelen anlamına grliyormuş cok güzel adıyla büyüsün canım✅
Birhemsire_anne fosforlukalem Gururu eşim buldu bana garip geldi ilk defa duydum ama o cok beğenmiş şimdi sizdede duyunca ısındım gibi😄
Birhemsire_anne Myasminn Yavuz gerçekten güzel isim sülalede var 😒 Rabbim sağlıkla almanızı nasip etsin tek isimleri daha cok begeniyorum
Birhemsire_anne pnardmr Toprak çok güzel isim unisex dedi annem begenmedi ama topral ayaz çok uymuş canım hayırlı olsun şimdiddn💞
Birhemsire_anne kumsalmm Asaf ismini cok begeniyordum zaten gerçekten cok güzel emirle de güzel uymuş asaf listeme eklendi❤️🥰
Birhemsire_anne Nuruminci Çok hoş sade nayıf bir söylemi var aklımdaydo ama arkadaşım koydu bunu da 😟 adıyla büyüsün canom
Birhemsire_anne Lipnem_66 Enis te çok güzel gerçekten söylediğimiz her ismi cok beğendim kararsızlıklarla boğuşuyorum şuan🙈
Birhemsire_anne ArasveAnnesii Aras güzrl gerçekten ve bence benim önerim tek olarak çok güzel duruyor💞
Birhemsire_anne Canan09 bizm sıy ismimiz gerz isimle cok uyuypr Kuzey Gerz asil duruyor 😄 bakalm ne olacak