Smrhls Şuan 24 haftaligiz Allah nasip ederse inşallah kartal koyucaz ikinci isim olaraksa mert ege yada Kayra düşünüyoruz
Birhemsire_anne Canan09 bizm sıy ismimiz gerz isimle cok uyuypr Kuzey Gerz asil duruyor 😄 bakalm ne olacak
Dilantpz Birhemsire_anne eymen (şanslı talihli kişi demek) uras (şans talih demek ) anlamın önemli olduğunu düşünerek oğluma bu isimleri vericem Allah nasip ederse umarım sanada bir fikir olur 😇
Senaselimefendigil Skaymak yaaa benimde hep kızım olursa deva koymak vardı ama erkeğe olmaz dedikleri için kaldı öyle görünce mutlu oldum😍
Skaymak Senaselimefendigil valla oğluşa koydum deva ismini alıştıkta ama unisex olarak geçiyor ismi 🙈
Senaselimefendigil Ben kendimi kız olursa diye şartladığımdan galiba erkek için hiç düşünmemiştim ama bencede olur anlamıda çok güzel😍
ArasveAnnesii Birhemsire_anne Benim oğlumun adı da Aras olacak. Belki ileride yanına Bi isim daha bulabiliriz ama şu an için tek isim düşünüyoruz
Birhemsire_anne ArasveAnnesii Aras güzrl gerçekten ve bence benim önerim tek olarak çok güzel duruyor💞
Birhemsire_anne Lipnem_66 Enis te çok güzel gerçekten söylediğimiz her ismi cok beğendim kararsızlıklarla boğuşuyorum şuan🙈