Nazel allah razı olsun tesekkur ederım 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
34 haftalık bebek vefatı
1987gokce yok neden üzülüyüm sizlerden böle mesaj aldıkca dahada umutlanıyorum benı tanımayan ama bana nasılda destekçi olan bir sürü ınsan varmıs allah razı olsun,inancım tam allahım bana kızım gıbı gene bir melek nasıp edıcek ınsallah rabbım buyuk bılıyorum bugunlerde gecıcek zor ama gecıcek...🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
gigi cok tesekkur ederım canım valla bende öyle şoktayım dedıgın gıbı yapıcam arastırıcam hepsını ama ılk once biraz toparlamam lazım ,gözlerimde puslanma kaldı bıraz agrım var.allah razı olsun canım tesekkur ederımm🙏🏼🙏🏼🙏🏼
CerenVarol evet geçicek hep dua edicem sana. Inşallah sağlıkla büyütücez evlatlarimizi.
CerenVarol başınız sağolsun gerçekler kelimeler anlamsız çok üzgünüm. RABBİM bütün evlatlarımızı korusun kucagimiza almayı nasip etsin İNŞALLAH
CerenVarol Rabbim yardımcın olsun dr hatası felansa sakın ipin ucunu bırakma biz yanındayız 🙏🙏🙏
Oznurrrr allah razı olsun cok tesekkur ederım 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
brcaybeliz bazen hayatta ufacık seylerı dert edıyoruzki yok ben doğumu nasıl yapıcam canım yanıcakmı yada nebılim doğum da oda ı susletıcem vesayre osu eksık busunu alamadık die bosuna stres edıormusuz,hıc gerek yokmus allahımın takdırı ilahısı böyleymiş biliyorum ınancım tam allahım gene bana nasıp edıcek zamanı gelınce,ve ben nasıl kötü zamanımda buraya yazdıysam sizlerde bana destek oldunuz benmle agladınız,ama sizi o zaman cok mutlu edıcem hepınızı kızlar allah razı olsun hepınız sağ salim evlatlarınızı alın kucagınıza🙏🏼🙏🏼🙏🏼
MeltemCankurt allah razı olsun iyi dilekleriniz için cok tesekkur ederim gercektende öyle ama,ben deniz zeynebimi hep ruyamda gorurdum ama suratını goremezdım,sadece bembeyaz pamuk tenı vardı sımsıyah sacları tombış yanakları, o cansız bedenine bakmayı kaldıramazdım,eşime sordum aynısımıydı?evet dedı bana anlattıgın gıbıydı,dokundugu elini bana getırdı öptüm eşimin elini,ve sadece elinin içine koy elini ve resmini cek dedım ona daha bakmaya cesaret edemiyorum hazır hıssetmıyorum kendimi,zor isyan etmıyorum kendimide salmıyorum ama zor yani....Allahım insallah yine nasıp eder
elfkocak aminnn allah razı olsun allahım herkeze evlat nasıp etsın hayırlısıyla saglıkla
CerenVarol dünyanın en büyük acısı sanırım Allahım sabırlar versin en kısa zamanda yüzünü güldürsün inş hep dua edicem senin için😔😔
CerenVarol o kadar ama o kdar üzüldüm ki şuan anlatamam rabbim sabır versin sana güzel yürekli anne inşallah bi daha nasip olur kuçağında alır doya doya koklarsın dualarımda sende varsın artık rabbim meleğini yanına almış ne desem bilmiyprum içim yandı rabbim yarularımızın acısını göstermesin sende içini ferah tutmaya çalış allah büyük rabbim seninle olsun 💕
Aysealty allah razı olsun cok tesekkur ederım...en buyukmu bılmem ama sadece derın bır sessizliğin içine giriyorsun,arada alıskanlıktan heralde elin karnına gıdıyor ama kıpurtı yok işte o zaman kötü oluyorsun.vardır rabbımın bıldıgı diyorum sabır dıyorum gecer dıyorum gene bana nasp eder dıyorum...
CerenVarol canım Allah sabır versin. InşaAllah en kısa zaman da tekrar hamile kalırsın. Ali Osman Koyuncuoğlu çok iyi bir doktor çokta ilgili kesinlikle tavsiye ederim.
Bsrayldrm öyle tabi sabretmek zamanın gecmesını beklemek allaha sıgınmak en dogrusunu yapıyorum,isyan etmek haddıme deıl ama kendımı kahretmeden üzülüyorum ara ara huzunlenıyorum hastane cantasına bakıyorum mevlut hedıyelıklerıne bakıyorum,emzık zıncırıne bakıyorum agrım hafıflemıyor kızımda gelmıyor ama acımı yasıyorum öyle içimde...
Bhr amınn cok tesekkur ederım allah razı olsun,cumartesi gunu allahın izniyle ali hocaya randevum var bakalım bana neler dıcek cok umutluyum ınsallah cok uzun sure vermez bebek için,cunku ben en fazla 3/4 ay sonra kendımı hazır hıssedıyorum yapabılırım die,kızımı unutmak için deık yanlış anlamayın sadece öyle işte...
CerenVarol kıyamam sana ya rabbim yardımcın olsun 💕
CerenVarol Allah’ın takdiri kesinlikle ve ne yazıkki her anne adayının kaybı mutlaka oluyor sanırım kaybederek anne olmaya başlıyoruz benim bu üçüncü gebeliğim ilk ikisi düşük oldu suan 36.haftama giriş yaptım ve ikinci düşüğümü yaptığımda artık şu kafadaydım bu olamazsa bi daha nasılsa Doğal yolla hamile kalabiliyorum çok şükür elbet bir gün olacak dedim son düşüğümü yaptıktan iki ay sonra yine hamile olduğumu öğrendim bu zamana kadar çok şükür geldim geçen hafta küçük bir alışveriş yaptım hastane çantası yaptım sadece o kadar ismini bile hazır etmedik çünkü hep bişi olacak kaygısı var malesef atamadık üstümüzden bu durumu hiçbişi almadım beşik yatak filan bile almadım imkansızlıktan değil Allah nasip ederse hastaneden çıkana kadarda almayı düşünmüyorum çünkü hala korkularım kaygılarım var bi doğsunda Allah’ın izniyle herşey alınır yapılır bugun olmazsa yarın yarın olmazsa ondan sonraki gün yani bir gün mutlaka anne olacağız umudunu yitirme çünkü Allah’a şükürler olsun ki hamile kalabiliyoruz 🙏 bu bile çok büyük bir lütuf o yüzden kendine dikkat et ben bu gebeliğimde tlf bile kapattım ya sırf negatif insanlarla sohbet ederim keyfim kaçmasın die varsın görmemişin çocuğu olacak desinler ki zaten görmedim sen su zamandan itibaren kendinle sadece ilgilen Allah kalbinden geçen herşeyi ömründe nasip etsin insallah
CerenVarol cok uzuldum Rabbim sabirlar versin insallah, insallah tez zamanda hamile kalirsin bebegini kucagina alirsin😢