brnr09 ozlmgull benim de öyleydi 1-2 hafta bekleyip gitmiştim 6.haftada keseyi gördüm. 8.haftada bebeği nokta şeklinde görüp kalp atışını duymuştuk 😍🙈
Gulerdem ozlmgull ✋ benim idrarda çıktı hastaneye gittim ve daha yeni olduğu için kimyasal gebelik olabilir 5 gün sonra gel dedi bide 😔
zeyzey95 ozlmgull ben karından görmeyince içim rahat etsin diye vajinal baktırdım 4+2 de gördüm çok küçük. 5+5 de karından keseyi 6+5 de vajinalde bebeği ve kalp atışını gördüm
ozlmgull Ecemyldz sonra noldu göründü kü kese falan :) cok endişeliyim bir sorun olmasından dolayı :( hafifi lekelenmelrim oluyır normal mi bilmiyorum
ozlmgull brnr09 ay ne mutlu size inşallah bende görürüm sanırım daha erken diye görmuyorum doktorum cok erken daha dedi erken farketmıssın dedi lekelenme oluyormuydu peçeteye falan gelıyormyydu sizde de , inşallah bende keseyi görürü kalp atısını duyarım
brnr09 ozlmgull bende çamur gibi lekeler oluyordu kan değil ama kahverengi oluyordu. Progestan kullandım sonra geçti çok şükür ☺️ İnşallah siz de göreceksinizdir hiç merak etmeyin 🙏🏻😇daha çok erken belli ki
hhb53 Benimde yeni öprendigimde 4+2ydi kese 2mm gorunmustu 7 gün sonra gittim 14mm ye cıkmıstı. Endise etmeye gerek yok canım ilk zaman zor görülebilir
Mcz-01 hhb53 merhabalar bebeği ne zaman gördünüz kalp atıslarını☺️ Kese büyüklüğü kaç olunca görülür acaba
meliccccc ozlmgull kim onermiyo acaba önerilmiyo olsa doktorlar bakmaz canm. Oyle bisey yok yani doktoruna guvenmek gerek en basta
zeyzey95 ozlmgull öyle bişey yok canım doktoruma sordum bende düşüğe yol açabilir falan diyorlar dedim büyük bir yalan genelde şüpheli sorunlu hamileliklerde alttan bakılır sonucunda düşük olursa da vajinal ultrason yaptırdım ondan düştü diye düşünürler o yüzden böyle bir söylenti var dedi.
ozlmgull meliccccc heryerde bir söylenti malesef.. aslında akışına bırakmak lazım sanırım birazda böyle şeyleri cok kurcalamamak lazım ama ilk olunca bu pek mümkün olmuyır
ozlmgull zeyzey95 iyi bar bir sorun cıkmasında :) bakalım ben be zaman görucem bebişi benim ki daha 3.5 haftalık falanmıs doktorun tahmınıne göre