Sedaahmett AsenaArda git canım hemen. Bebek susuz kalmasin. Nst ye baglayıp bebek kalp atışını takip ediyorlar.
Sedaahmett AsenaArda Allah ım hayırlı, kolay doğum nasip etsin canım. Saglıkla alırsın bebegini kucagina inşallah. 🙏😊 bu mübarek cuma günü dogurursan eger biz hamişlerede dua et kolay dogum yapalim 😁😊
Sumeyye_g AsenaArda benimde ilkti merak etmeyin kendinizi şakın kasmayın ferah tutun kendinizi rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıkla kavuşursun
AsenaArda Sedaahmett Tam gününde doğurdum yavrumu gerçekten kucağa alınınca bütün ağrı sızı herşey unutuluyor😊
Kbrckbln AsenaArda suyun komple biterse en fazla 8 saat kadar susuz karnında kalabılır haberın olsun ona göre dikkat et ama yinede hiç riske atma bence gıt hastaneye
Badembebe AsenaArda sen saçma sapan evde bekle diyenlere kulak asma, doktorunu arayabilirsen ara ona sor, telefonu yoksa bence hazırlan hastaneye git, bebek susuz kalırsa kötü şeyler olur sen buradakilere kulak asma
Sedaahmett AsenaArda hayırlı olsun canım. Hadi gözün aydın 😊 sağlıkla büyüsün bebiş 🙏😊 evet doğurunca bütün ağrı sızı uçup gidiyor. 😊
RumeysaE93 AsenaArda ay Allaaaahh 😍😍 Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsn 😍😍 darısı bizim başımıza. Benimde 3. Kurabiyem olucak inşallah keyfi isterde doğarsa tabi 😂
AsenaArda Nazikem Normal doğum yaptım 3 cm açıklığım vardı sezeryana alın dedim almadılar, çok zor çok..