DidemYldrm Um07 bende bunu 16. Haftam da öğrenmiştim 🤰🏻😅 doktoruma sordum evet öyle dedi benim de kafam karışmıştı ilk 😅 alıştım şimdi 21+5 haftayım 22 diyorum 😅
MeLikeKkbarutu Um07 21+1 olduk 👶 gün geçtikçe büyümeye devam ediyoruz 😂 Kilolar alınmaya, dışarıdan balınca hamile olduğumuz anlaşılmaya başlandı bile.
YaSeEeeee Allah hepimizin bebeğini sağ sağlam kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 bizde 21 haftalığız oğlum olacak allah izin verirse, benimki çok hareketli maşallah erken hissettim bende kızlar size de oluyormu bazen oynadığını rahimde hissediyorum
Demir Benim oğluş hep karnımın altında kasıklarımda oynuyor. 14. Haftadan beri🤗Ama ilk kez bugün dışarıdan da çok net belli oldu elimde telefon kaydettim hep hareketlerini,babası sürekli hissetti izledi♥Çok güzel çok... (20 haftalığım🐣)
YaSeEeeee Demir çok mutluluk verici birşey değilmi sabah uyanır uyanmaz karnıma dokunuyorum uyandımı diye 😍😍😍
gzbrtk Um07 21. Haftanın içindeyiz bizde iki haftadır kendini tekmelerini iyice hissettirmeye başladı ilk hamileliğim benimde kız gelecek inşallah hatta suanda bile vuruyor çok değişik bir his 😍🤰
Um07 gzbrtk Ne kadar güzel yaa ben öyle net hissedemedim hiç arada kıpır kıpır oluyor bir şeyler hissediyorum 🤗
Minikmucizem1 21 benim de bende 18 ufak ufak hissettim suan sürekli hissediyorum 🙂 bebeklerinzn kilosu ne kadar peki kızlar
gzbrtk Um07 sen moralini bozma evet sabırsızlanıyoruz hepimiz o minik canı hissetmeye iki hafta önceye kadar bende acaba bişeymi var ben hissetmiyorum diyordum daha çok küçükler kıpırtılarını hissetmen bile yeterli yavaş yavaş siddetlenecek 😊
Babyy1 Benim de 21 bitecek bnde ara ara sağlam tekmeler hissediyorum çok güzel bişey rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasin 😊
Um07 Babyy1 Amin inşallah canım benim ama ben öyle sağlam tekne hissedemiyorum neden acaba yaa sorun mu var ki 😔😔