31+4 olduk ama en son 2 hafta önce 29. Haftada gitmiştim kontrole.. o zaman 38 cm, 1420 gr dı.. şu an kaç oldu bilmiyorum. Haftaya kontrolümüz var ama gidebilecek miyim onu da bilemiyorum😕

31.haftada 1900 gram kılosu boyunu uzun demişti ama kılosu fazla ayına gore snaıyorum
ay ay bebek kılolarona bakmıştım 300-400 gram onde benim ama cok onde olması d aiyi bişi değil sonucta

1. Haftamdayım. 1500 gr 38 cm. Ve normal olduğunu söyledi doktorum. Bu haftalardan sonra kilo alımı cok olacak ama boyu daha yavaş uzayacak dedi

Canım en son 28+4te gittim 1420 grdı şuan 31+1 haftaya kontrolüm bakalım ne kadar olmuş prensesim

Kizlar inanilmaz toplanma gibi bisiler hissediyorum 30+6 yim bi yere kicini basini dayiyor ve ittiriyor gibi. Tecrubesizim ve sorabilcem doktorum yok normal mi napmaliyim

ariyaliyya 30+5 im 1900 gr boyu 40 cm 😊💙🙏 30+2 de gıtmıstım doktora

Murvetuguracar 😄😄😄 benimki de aynı canım yaa çığlık atasim geliyor o anlarda geriniyor bence çünkü baya bir sertleşiyor tas gibi oluyor baski olan yer ama merak etme kotu bişey değil 😉

31+1 haftayiz en son 29.haftada gittim.40cm 1.650.kg du haftaya kontrolümüz var bakalim ne kadar olduk