Ela2019 Kızsa idrar rengi koyu erkekse Açık oluyor bende tutan şey buydu ve tek inandığım buydu gerisi kişiden ve bünyeden kaynaklı şeyler
annee27 ilayy iki oglumdada bel agrisi cektm ben kalcaya oturuyo ne kalkabiliyorsunu ne oturabiliyorsun annem kesin oglan erkek bebek yelli olurmus beli kalcasi tutulur insanin demisti basim cok agriyodu bu bas agrisi nerden illet oldu bana derdim. 12 haftada cinsiyet belli oldu ikisindede ikisininde haftalari ondeydi. Fakat benm yuzumde sivilce cikmazkn sivilce atti hep normalde guzellestrr derler alakasi yok tipim kaydi yemin ederim 🤣 bide ilk oglumda eksi aci yedim hep bundada eksi yedim ama canim artik tatli istiyor yani bunlar biraz kisiye gore degisiyor ilk oglumda kusmaktam olmustum bunda cok nadir mesela. Onemli olan saglik herseyden once saglikla gelsinler 🙏😊
ilayy annee27 Aynen her vücut farkli tepkiler veriyor hamilelige Amin canim insallah saglikla gelsinler 👶🏻🙏🏼
Mentuglale Icelljava hamileliğimi öğrendiğimden itibaren canım sürekli ekşi şeyler istedi limonu tuzlayıp falan yedim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Başka bşey gelmiyor aklıma zaten erkekler erkenci olurlar cinsiyet göstermede benimki 11 haftalıkda göstermişti 😂😂👶🏻👶🏻💙💙
Ruviiseem Icelljava ye ekşiyi doğur Ayşe’yi yalan 🤣 her gün limon yiyorum tuşu suyu içiyorum falan aklım fikrim acı bişey olsun eksi bişey olsun 🙈 Erkek güzelleştirirmiş 23 haftalık olacağım yarın sırtım da sivilceler yüzümde sivilceler 😄 ama bu sivri olarak büyümesine biraz inanır gibiyim arkadaşımın bebeği kız aramızda bi hafta var onun ki top gibi benim ki sivri top 😅 Sağ Salim gelsinler de 🙏🏻
AsyaNildaa Ben kızımda asla ekşi yiyemedim.deli gibi tatlı yedim.yuzum, saçlarım çok guzellesmisti,ama bi kızım oldu😊.simdikini hiç bilmiyorum inşallah haftaya 2li tarama yaptıracak.12+2 olucam o zaman öğrenirim belki.
Bayaz1995 Gebelik daha rahat geçiyor kusma falan az oluyor bulantim oldu ama kusma az yaşadim,tatli sevmesemde hamilelikden sonra cok sevmeye başladim,güzelleştim🤣daha çok sol tarafimda
cicegim01 Icelljava erkek bebek kalp atısını erken gösteriyormuş biz 5.haftanın sonuna doğru duyduk, hiç mide bulantısı yasamadım , sadece asırı halsizlik oldu 🙏🏻
Sernaa demet35 bizimde cinsiyetimiz erkek ama ben tatlıdan iğrendim 😀 tuzlu ekşi yiyorum sadece ve sürekli sıcak basıyo ayaklarım yanıyor. Herkeste aynı belirtiler olmuyor cinsiyetin pek bi ayırt edici belirtisi yok. 😀
Hnuda Bunları okuyorum garibime gidiyor ya arkadaşlar hadi diyelim hepsi doğru peki ikiz gebe olup kız erkek bekleyenler ne olacak ..valla bana kalırsa hepsi hurafe erkek kız belirtisi diye birsey yok 15 haftadan sonda usg görünen cinsiyeti beklemek en mantıklısı
Bbee2929 Icelljava neden bütün postlar erkek çocuğu üzerine (: kız postlarida genelde bir tek kız dedi değişir mi🤦 erkek kız farketmez sağlık isteyin yeter ya kadın olucaz birde erkekte erkek!
Miniginannesiiii1111 Icelljava öyle birşey yok ki ya 🙈😂 ultrasondan anlaşılır belirtiyle cinsiyet belli olmuyor ki
CeylanAsena demet35 kişiden kişiye değişiyor bende çok rahat bi hamilelik yaşadım en baştan beri hiç bi bulantı bile olmadı o biraz kişiyle alakalı 🙂 30 haftalığım bende
Selcanntosunn Benimde bi oğlum olucak ve ilk aylarda sürekli uyku yapıp tuzlu eksi şeyler canım istemişti bel agirisi yapıyor göğüs ucu çok kararması ve inanılmaz agresiflik bide ultrasonda 3uncu ayını doldurmadan hemen belli ediyor kendini